Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά

mpika-main1_2
Ένα βίντεο μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από την βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη Γεωργία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το MEGA από το πάρτι στη σουίτα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ηχείο που παίζει δυνατά ελληνική μουσική και το γλέντι έχει ανάψει. Παράλληλα φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μία κάβα με ποτά.

Παράλληλα ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα εκείνη την ώρα βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και η 24χρονη Γεωργία η οποία καταγγέλλει πως στην συνέχεια της βραδιάς βιάστηκε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbk33mnqef5-sf)

«Περιμένουμε τις τοξικολογικές και το DNA για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

«Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς» είπε ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα προσκόμισε νέα αποδεικτικά στοιχεία και sms, προκειμένου να ενισχύσει τις καταγγελίες της.

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ μίλησε για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δήλωση δικηγόρου 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr


«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή» τόνισε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό τέθηκε και στην ανακρίτρια η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για μια αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας δε τη δημόσια δήλωση που έκανε, δια του συνηγόρου του, ο 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση όπου αρνήθηκε την καταγγελλόμενη πράξη, ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι «μπορεί να υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά κατά την άποψή μας όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την καταγγελία».

Σε ερώτηση για την παρουσία ψυχολόγου κατά την κατάθεση που έδωσε σήμερα η 24χρονη, είπε ότι αυτό προβλέπεται δικονομικά. «Η παρουσία ψυχολόγου ήταν πολύ χρήσιμη. Είχε άλλο αέρα η Γεωργία, γιατί όσο κι αν θέλει να δείξει ότι είναι δυνατή είναι μία νέα κοπέλα. Κάθε φορά που λέει κάτι ζει ξανά ό,τι βίωσε μέσα σε αυτήν τη σουίτα», ανέφερε και εξέφρασε την πίστη του ότι «η ώρα της δικαίωσης θα έρθει γρήγορα».

«Υπήρξαν παραλείψεις και καθυστερήσεις στην υπόθεση της 24χρονης»

Έχουν γίνει παραλείψεις κατά την καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της στην αστυνομία, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος στηρίζει τη Γεωργία Μπίκα.

Ο κ. Διαλυνάς τόνισε ότι δεν ενήργησε άμεσα ο ιατροδικαστής και δεν ελήφθησαν εγκαίρως ούρα και αίμα. «Η προσωπική μου άποψη είναι πως έγιναν παραλείψεις. Εδώ έχουμε βιασμό με χάπι και πρέπει οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν γρήγορα. Πάντως, αν και ελήφθησαν ούρα την τρίτη μέρα, οι εξετάσεις θα δείξουν τι έχει γίνει» ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbcpm6so1gh-st)

Ακόμη, αποκάλυψε ότι γίνεται έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί. «Είναι σίγουρα η Κύπρος. Ο κ. Γκιώνης είπε πως εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερις πολιτικοί και άτομα από την Αθήνα, ενώ έχει στοιχεία περί εμπλοκής 20 ατόμων. Υπάρχει εμπλοκή και από το Ντουμπάι» συνέχισε.

«Το κύκλωμα δεν είναι τοπικό, έχει διασυνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκτείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως στη Χαλκιδική. Έχω στοιχεία για το κύκλωμα και θα τα δώσω στις αρχές» κατέληξε ο κ. Διαλυνάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος από εγκαύματα, συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Περιμένουμε τις τοξικολογικές για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

Ουκρανία: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία στέλνουν πυραυλικά συστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης