Η συγκινητική φωτογραφία με τον πιλότο και τα παιδάκια του μπροστά στο υπερσύγχρονο Rafale

Η συγκινητική φωτογραφία με τον πιλότο και τα παιδάκια του μπροστά στο υπερσύγχρονο Rafale

Το έφερε ο ίδιος από τη Γαλλία και το παρέδωσε μαζί με τα άλλα πέντε στην Τανάγρα - Η μικρούλα με το ροζ σκουφάκι όταν τον είδε φώναζε «ο μπαμπάς, ο μπαμπάς»

rafale-anartisi-58
Μία ανάρτηση που απεικονίζει τον έναν από τους πολίτους που έφεραν τα Rafale στην χώρα μας σήμερα, με τα μικρά παιδιά του, κάνει τον γύρο των social media.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο πιλότος μαζί με τα παιδάκια του, το ένα εκ των οποίων είναι η μικρούλα που έγινε σήμερα viral καθώς την ώρα της άφιξης των υπερσύγχρονων αεροσκαφών στην Τανάγρα έλεγε «ο μπαμπάς, ο μπαμπάς».

Δείτε την ανάρτηση:
Υπενθυμίζεται πως την παρθενική τους πτήση στον ελληνικό ουρανό έκαναν σήμερα τα Rafale που στις 12:44 προσγειώθηκαν στην Τανάγρα  κάτω από αποθέωση.  Ανάμεσα στον κόσμο που περίμεναν τα γαλλικά μαχητικά στην βάση της Τανάγρας ήταν και παιδιά πιλότων με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν να είναι συγκινητικές. Τη στιγμή που είχαν πλέον προσγειωθεί τα γαλλικά μαχητικά και οι πιλότοι κατέβαιναν από αυτά, τα παιδιά τους που ήταν στο κοινό ξεκίνησαν να τους χαιρετούν.

Μάλιστα, ακούγεται ένα από τα παιδιά που βρίσκονται εκεί να λέει ενθουσιασμένο «ο μπαμπάς μου έφερε τα Rafale». Ενώ το νεαρότερο παιδί που βρίσκεται σε... πρώτο πλάνο δηλώνει κουρασμένο από την αναμονή. 

Δείτε το όμορφο βίντεο που ανήρτησε στο τουίτερ ο δημοσιογράφος του Alpha Κώστας Σαρικάς:
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:

Στα 20.107 τα νέα κρούσματα, 683 οι διασωληνωμένοι, 88 θάνατοι

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη» - «Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι» κατέθεσε η 17χρονη φίλη της

Ρολόι της Αποκάλυψης: Πόσο απέχουμε από το τέλος της ανθρωπότητας; - Θα το μάθουμε την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης