Γιώργος Καραγιώργης: Έσπασαν πιάτα στην κηδεία του συνιδιοκτήτη του θρυλικού Elysse - Δείτε βίντεο

Γιώργος Καραγιώργης: Έσπασαν πιάτα στην κηδεία του συνιδιοκτήτη του θρυλικού Elysse - Δείτε βίντεο

Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας έφυγε ανήμερα των Χριστουγέννων έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς φίλους και παλιούς θαμώνες του Elysse

karagiorgis
Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 92χρονο επιχειρηματία Γιώργο Καραγιώργη, συνιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης Elysse στο Λονδίνο, όπως θα άρμοζε στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με την ελληνική διασκέδαση στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τον αποχαιρέτησαν σπάζοντας πιάτα πάνω από τον τάφο του, έραναν με ουίσκι το φέρετρο του ενώ τραγουδούσαν γνωστά λαϊκά άσματα που άφησαν εποχή στο κυριλέ μπουζουξίδικο του Λονδίνου. 

Final tribute to UK Cypriot George Karageorgis smashing plates in true Greek Elysee style and tradition. #UKCypriot #GeorgeKarageorgis #Elyseerestaurant The Elysée

Posted by Parikiaki Newspaper on Monday, January 17, 2022
Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας έφυγε ανήμερα των Χριστουγέννων έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς φίλους και παλιούς θαμώνες του Elysse. Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο έπειτα από πτώση και πιθανόν κόλλησε εκεί τον ιό, είπαν οι θεράποντες ιατροί. Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας με τα αδέρφια του Οδυσσέα και Μιχάλη, έφυγαν από την Κύπρο και πήγαν στην Αγγλία όπου εργάστηκαν στο εστιατόριο του θείου τους Βαρνάβα.

Το 1962 τα τρία αδέρφια αγόρασαν το εστιατόριο και δημιούργησαν το θρυλικό Elysee, το οποίο συνδύαζε την παραδοσιακή ελληνική μουσική με την μεσογειακή κουζίνα. Ο Γιώργος Καραγιώργης ήταν ο showman του εστιατορίου αφού δεν υπήρχε βραδιά που να μην χορεύει με ποτήρια στο κεφάλι του, ξεσηκώνοντας Έλληνες και Βρετανούς θαμώνες. Από τα τραπέζια του Elysee πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής, του επιχειρείν, της showbiz και του αθλητισμού. Από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο μέχρι τους Μπιτλς, τον Μοχάμεντ Άλι και τους Ρόλινγκ Στόουνς.


Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ελλάδα στον τουρισμό φέτος θα ξεπεράσει και τα επίπεδα του 2019», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI

Κορωνοϊός: Στα 20.107 τα νέα κρούσματα, 683 οι διασωληνωμένοι, 88 θάνατοι

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης