Βόλος: Έβαλαν αγγελία για να πουλήσουν δίκυκλο και ο υποψήφιος αγοραστής τους «άδειασε» τους λογαριασμούς

Βόλος: Έβαλαν αγγελία για να πουλήσουν δίκυκλο και ο υποψήφιος αγοραστής τους «άδειασε» τους λογαριασμούς

Θύματα ένας πατέρας και ο γιος του στον Βόλο - Ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους, τους έπεισε να του δώσουν τους αριθμούς των δύο τραπεζικών καρτών τους 

dikyklo1
Όχι μόνο δεν έβγαλαν τα χρήματα που περίμεναν ένας άνδρας και ο γιος του από τον Βόλο, όταν ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αγγελία για την πώληση ενός δικύκλου έναντι 750 ευρώ, αλλά είδαν και τις καταθέσεις που είχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να κάνουν... φτερά!

Ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για την αγορά του δικύκλου, τους έπεισε να του δώσουν τους αριθμούς των δύο τραπεζικών καρτών τους και τους προσωπικούς κωδικούς ταυτοποίησης, δήθεν για να καταθέσει το ποσό. Ωστόσο, αντί να βάλει χρήματα, έβγαλε 3.000 και 950 ευρώ αντίστοιχα και μάλιστα έκανε ανάληψη άλλων 200 ευρώ μέσω τραπεζικής εφαρμογής!

Πατέρας και γιος κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Βόλου την απάτη που διαπράχθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και, μετά από έρευνες που κράτησε τέσσερις μήνες, διαπιστώθηκε ότι τα ποσά μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς δυο Ελληνίδων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο συνεργός τους που εμφανίστηκε ως επίδοξος αγοραστής.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης