Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Παρουσιάστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και συνελήφθη - Τον αναζητούσε η αστυνομία από την Παρασκευή - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

argiroupoli-main
Παραδόθηκε πριν από λίγο ο 46χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της 40χρονης συντρόφου του, η οποία οδηγήθηκε στην εντατική, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής. 

Ο δράστης που αναζητούνταν από την αστυνομία, μετά την αποτρόπαιη πράξη του και είχε διαφύγει απο τη μεζονέτα της Αργυρούπολης με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ, ιδιοκτησίας της μητέρας του, αποφάσισε πριν από λίγη ώρα να παραδοθεί. 

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο 46χρονος μετέβη με ταξί  στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, στη Γλυφάδα, μαζί με τον δικηγόρο του κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την άτυχη 40χρονη κοπέλα, η γειτονιά του 46χρονου «τέρατος», δεν την γνώριζε καλά καθώς επρόκειτο για μία σχέση λίγων μηνών ωστόσο οι γείτονες αναφέρουν ότι έμοιαζαν ερωτευμένοι, σύχναζαν στα καφέ της περιοχής και πηγαίναν βόλτα τον μεγάλο καφέ σκύλο τους.

Την αφορμή για την οποία χτύπησε άγρια της 40χρονη φίλη του δεν την γνωρίζουν, ωστόσο, όλη η γειτονιά άκουσε την Παρασκευή το πρωί τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας.

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Τζώρτζης Μονογυιός: Με «ξερογκαζιές» και τα ηλεκτρονικά OFF η Ferrari

Σε ισχύ το πρόστιμο για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών - Ποιοι εξαιρούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης