Πάνος Καμμένος: Ανανεωµένος και... µείον 80 κιλά το γλεντάει αφόρητα

Πάνος Καμμένος: Ανανεωµένος και... µείον 80 κιλά το γλεντάει αφόρητα

Ο «slim fit» πρώην υπουργός Εθνικής Aμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αδυνάτισε και πήρε ένα 20μετρο σκάφος Ferretti, περνάει τέλεια και το δείχνει με τις αναρτήσεις του στο Instagram - Τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα παρισινά καμπαρέ και οι βόλτες στην… ταπεινή Κύθνο, όπου μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ του

KAMMENOS_MAKETA2
Οι νύχτες τον Δεκέμβριο στη Μονμάρτρη είναι κρύες, αλλά αυτό ήταν μάλλον το τελευταίο πράγμα που απασχολούσε τον γκριζομάλλη κύριο με τη slim fit σιλουέτα που βάδιζε στη rue des Saules πριν από δύο εβδομάδες. Λόγω των Χριστουγέννων το dress code του εν λόγω κυρίου ήταν ανάλογο του εορταστικού κλίματος, δηλαδή βελούδινο σακάκι σε royal κόκκινο χρώμα, μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, λουστρίνια και η απαραίτητη ποσέτ.

Ακόμη και αν κάποιος ήξερε τον Πάνο Καμμένο, δύσκολα θα τον αναγνώριζε, ειδικά αν είχε πολύ καιρό να τον δει, αφού ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος. Εχοντας αφήσει πίσω του την πολιτική και τη συνεχή ενασχόληση με τα κοινά, αλλά και έχοντας χάσει 80 ολόκληρα κιλά, εντρυφεί πλέον εδώ και μήνες σε μια νέα ζωή. Και αυτή περιλαμβάνει άφθονη dolce vita με ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χαλαρές βόλτες, πολλές selfies στο Instagram και βιντεάκια όπως αυτό με τον σκύλο του, όπου ο πρώην υπουργός τρολάρει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Γενικότερα, ο κάποτε ευτραφής Πάνος, από τότε που έκανε την επέμβαση για μπαλονάκι στο στομάχι, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε και κοιλιοπλαστική επέμβαση, πλέον πετάει... Είναι κάτι που φαίνεται άλλωστε σε ένα από τα stories των γιορτών που έχει διατηρήσει στο Instagram, όπου ποζάρει με το look ενός σκληρού αρσενικού έχοντας ένα μικρό πουράκι στο στόμα. Δείγμα και αυτό ενός ανθρώπου που, ενώ πλησιάζει σε λίγο στα 60 του χρόνια, μέσα του νιώθει σαν τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στο «Κάτι κουρασμένα παλικάρια». Απαλλαγμένος πλέον από τα πολλαπλά μέτωπα που είχε ανοίξει ως υπουργός -αν και κάποια παραμένουν ενεργά-, έχει πλέον πολλές ώρες και μέρες για να πλασάρει τον ανανεωμένο και... βελούδινο Πάνο Καμμένο.
KAMMENOS_1
Στο καμπαρέ- Με πούρο έξω από καμπαρέ στο Παρίσι, όπου βρέθηκε την περίοδο των εορτών επισκεπτόμενος αρκετά «προχωρημένα» κλαμπ

Η ολική επαναφορά και τα κλαμπ

Το κάνει μάλιστα με έναν τρόπο που πολύς κόσμος πια αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον πρώην υπουργό που φοράει κοζάκα με το έμβλημα της Σοβιετικής Ενωσης, η οποία παραπέμπει σε μέλος του αλήστου μνήμης Πολίτμπιρο της ΕΣΣΔ. Πρόκειται για το περιβόητο Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ενωσης, που ήταν το ανώτατο πολιτικό σώμα διαμόρφωσης και άσκησης της κυβερνητικής εξουσίας. Αυτοί που ξέρουν καλά τον Καμμένο, χωρίς να είναι απαραίτητα στενοί του φίλοι, δεν απορούν καθόλου με τη μεταμόρφωση και την ολική επαναφορά του αρχηγού των ΑΝ.ΕΛ. «Από τη στιγμή που έκανε την επέμβαση στο στομάχι και άρχισε να χάνει τα πολλά περιττά κιλά, η ψυχολογία του ανέβηκε κατακόρυφα», επισημαίνουν.
Κλείσιμο
KAMMENOS_2
Το τατουαζ - Selfie για να φανεί το τατουάζ με τα πέντε αστέρια στον αριστερό του ώμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός έχασε συνολικά περίπου 80 κιλά και μεταμορφώθηκε ουσιαστικά σε άλλον άνθρωπο, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους πάντες σε δημόσια εμφάνισή του. «Ο άλλος μισός Καμμένος πού πήγε, ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε δημοσιογράφος που τρόμαξε κυριολεκτικά να γνωρίσει το «φάντασμα του Πάνου». Και αφού προέκυψε ο slim fit Πάνος, προέκυψε και η νέα ζωή - και ένα Instagram, το οποίο μας χαρίζει τη μετά την πολιτική εποχή αλλά και προσωπικές στιγμές του πρώην υπουργού, με τις selfies να κυριαρχούν. Η ολική επαναφορά συντελείται με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, διακοπές που περιλαμβάνουν οπωσδήποτε την Ικαρία, νέα κατοικία στη Γλυφάδα 650 τ.μ., ένα σκάφος Ferretti 20 μέτρων, χαλαρές βόλτες και βίντεο στην προσωπική του σελίδα.

Σε κάποια πρωταγωνιστεί ο Μπελμοντό, ο σκύλος της οικογένειας, που για άγνωστο λόγο δείχνει τρομοκρατημένος κάθε φορά που τον αγκαλιάζει ο ανανεωμένος πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Την περίοδο των εορτών ο πρώην πολιτικός βρέθηκε στο Παρίσι όπου επισκέφτηκε αρκετά «προχωρημένα» κλαμπ και απόλαυσε και το πρόγραμμα του μυθικού καμπαρέ «Lapin Agile» στη Μονμάρτρη. Εκεί παρακολούθησε ένα διαφορετικό πρόγραμμα από αυτά που παρουσιάζουν άλλα καμπαρέ, αφού το συγκεκριμένο φημίζεται ως στέκι που φιλοξενεί ποιητές και ερμηνευτές που απαγγέλλουν και τραγουδούν ποιήματα και συνθέσεις που πάνε από το παρόν στο παρελθόν, για την ακρίβεια μέχρι τον 15ο αιώνα. Είναι σαφώς μια «προχωρημένη» επιλογή για τον Πάνο Καμμένο που τον είχαμε συνηθίσει να χορεύει βαριά ζεϊμπέκικα ή να τραγουδάει γνωστά λαϊκά τραγούδια.
KAMMENOS_3
Κόκκινη ποσετ - Mε 80 κιλά λιγότερα, σινιέ κοστούμι και κόκκινη ποσέτ

Αλλη μία, η ενασχόλησή του με τη μαγειρική όχι μόνο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και μετά, αφού έχει δημιουργήσει κάποια πιάτα όπως η «ψαρόσουπα Πάνος Καμμένος» και η «γαριδομακαρονάδα Πάνος Καμμένος» στο αγαπημένο του εστιατόριο «Αριας Γεύσεις» στην Κύθνο. Εκεί όπου είχε πεταχτεί ακόμη και με ελικόπτερο για να ξεφύγει λίγο από το φορτωμένο του πρόγραμμα όταν ήταν υπουργός και να απολαύσει ένα γεύμα με θαλασσινά. Τα ταξίδια, η μαγειρική και τα «προχωρημένα» καμπαρέ, όπως όλα δείχνουν, είναι μόνο η αρχή στο restart που έκανε ο πρώην υπουργός, βγάζοντας προς τα έξω μια σαφώς πιο fun & cool εικόνα, η οποία όμως ξενίζει όλους όσοι τον είχαν συνηθίσει αλλιώς.

Η σιωπή, τα άγχη και οι εκκρεμότητες

Οπου αλλιώς, αρκεί να θυμηθεί κάποιος τον Καμμένο -τον ολόκληρο, όχι τον μισό- να επισκέπτεται τη Σαλαμίνα και να έχει στηθεί για χάρη του κόκκινο χαλί πάνω σε παλέτες, το οποίο οδηγούσε στην παραλία! Τώρα η πολιτική του φωνή έχει να ακουστεί μήνες ολόκληρους και πολλοί απορούν γιατί ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., αυτός που εμβολιάστηκε με το ρωσικό Sputnik στη Σερβία, τηρεί σιγήν ιχθύος. Μια σιγή που έχει να κάνει, σύμφωνα με τα όσα συζητιούνται, με κάποια προβλήματα οικονομικών εκκρεμοτήτων του τα οποία φαίνεται ότι δεν έχουν λήξει ακόμη. Εκκρεμεί αυτή η ιστορία με τα 6,5 εκατ. ευρώ που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφορούν ένα «μυστηριώδες δάνειο» -έτσι το χαρακτηρίζουν- το οποίο ερευνάται στα ψιλά γράμματα της φορολογικής νομοθεσίας εδώ και δύο χρόνια.
KAMMENOS_4
Κύθνος I - Λάτρης των θαλασσινών, έχει τις δικές του συνταγές και σπεσιαλιτέ σε εστιατόριο στην Κύθνο
Ακόμη, υπάρχουν και δύο ενημερωτικά σημειώματα από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουµένων Μεγάλου Πλούτου (το περίφηµο ΚΕΦΟΜΕΠ), που αναζητούσαν στις Eφορίες της Καλλιθέας και της Αθήνας ίχνη φοροαποφυγής. Ειδικότερα, ο χρονίζων έλεγχος από το ΚΕΦΟΜΕΠ αφορά το δάνειο των 6,5 εκατ. ευρώ που φαίνεται ότι είχε λάβει το 2005 από εταιρεία του ο πατέρας του Ηλίας Καµµένος, ο οποίος έχει πεθάνει. Γι’ αυτό, όπως εικάζουν πολλοί, ο πρώην υπουργός κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες δεν είναι δα και λίγες όλους αυτούς τους μήνες.
KAMMENOS_5
Κύθνος II - Πάνω στο σκάφος, απολαμβάνει τα ελληνικά νησιά

Αλλωστε, μια ιδιωτική απόδραση στα Εμιράτα μαζί με τη σύζυγό του ή μια βόλτα στο μπαρ «Ananas Tiki Project», που άνοιξαν οι γιοι του Γιάννης και Ηλίας στα νότια προάστια, είναι προτιμότερες πλέον για τον slim fit Καμμένο. Καθώς και να ανεβάζει βίντεο όπως αυτό τον περασμένο Οκτώβριο με πρωταγωνιστή τον σκύλο του Μπελμοντό και έναν λούτρινο λύκο που κρατούσε στο χέρι του. «Είμαι ο ΓΑΠ και θέλω να γίνω πρωθυπουργός», ήταν η ατάκα που ξεστόμισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πλησιάζοντας τον λούτρινο λύκο στο σκυλάκι του, το οποίο άρχισε να του γαβγίζει και να το δαγκώνει. «Ασε με, είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου και θα γίνω πρωθυπουργός», συνέχισε να λέει γελώντας ο Πάνος Καμμένος, αγνοώντας ίσως ότι κουβαλάει μια καταδίκη για την υπόθεση με τα CDS και τα όσα είχε προσάψει στον Αντρίκο Παπανδρέου και τον αδερφό του Γιώργο, τότε πρωθυπουργό της χώρας.
KAMMENOS_6
Στο κυνηγι του Κόκκινου Ωκτώβρη - Με γυαλιά-καθρέφτη τύπου πιλότου, φορώντας γούνινο σκουφάκι «σάπκα» που φέρει καρφιτσωμένο στο μέτωπο ένα μπολσεβίκικο αστέρι της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης με το σφυροδρέπανο. Στα χέρια του κρατά ένα σκυλί ράτσας Pug, ονόματι Μπελμοντό

Τον Δεκέμβριο του 2020 το Τριμελές Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον Αντρίκο Παπανδρέου και επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο συνολική αποζημίωση 50.000 ευρώ προς τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και πρόστιμο 2.000 ευρώ για κάθε φορά που θα επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του. Την ίδια στιγμή, έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του σε μια εντυπωσιακή μονοκατοικία στη Γλυφάδα, σύμφωνα με το τελευταίο «πόθεν έσχες» του, το οποίο δημοσιεύτηκε πριν από πέντε μήνες. Στο εν λόγω ακίνητο ο κ. Καμμένος φαίνεται, σύμφωνα με τη δήλωσή του, να έχει την επικαρπία 100% μέσω γονικής παροχής, ενώ την ψιλή κυριότητα στην τρέχουσα χρήση σε ποσοστό 100% κατέχει η Πολυτίμη Καμμένου μέσω δωρεάς. Η αντικειμενική αξία του συμβολαίου κτήσης ανέρχεται, σύμφωνα με τη δήλωση «πόθεν έσχες», σε 836.658,80 ευρώ.

kammenos3ΝΕΟ
Ο Πάνος Καμμένος με Ferretti πολλών εκατομμυρίων το 2019 στο λιμάνι της Σκιάθου


Οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης για τον Πάνο με την οικογένειά του περιλαμβάνουν ασφαλώς και  ταξίδια με ένα ξεχωριστό Ferretti 68 (πάνω από 25 μέτρα) αξίας πολλών εκατομμυρίων. Το όνομα του σκάφους «Lay Back» («αράζω», σε ελεύθερη μετάφραση) με το οποίο εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στη Σκιάθο τον Ιούνιο του 2019 είναι ενδεικτικό της νέας... φάσης.

Κατά τ’ άλλα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έχει αλλάξει πίστα στη ζωή του και επαναπλασάρει τον εαυτό του ως έναν cool τύπο, που το καλοκαίρι φοράει μπαντάνα στο κεφάλι και οδηγεί ένα παλιό στρατιωτικό τζιπ για να βολτάρει μέχρι τον Αρμενιστή στην αγαπημένη του Ικαρία, ενώ τολμάει πλέον να βγάζει selfie χωρίς να φοράει μπλούζα. Στην ερώτηση γιατί το κάνει η απάντηση είναι απλή. Καιρός ήταν να δείξει και το τατουάζ με τα πέντε αστέρια που κοσμεί τον αριστερό του ώμο ως επίδοξος πλέον instagrammer που φιλοδοξεί να αυξήσει τους μόλις 2.018 ακολούθους του


Το πιο πρόσφατο «χτύπημα»

Εννιά μέρες μετά την πόζα που παρέπεμπε σε αξιωματούχο του πανίσχυρου πολίτμπιρο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος «χτύπησε» ξανά.

Με νέα ανάρτηση στο Instagram έχοντας φυσικά δίπλα του τον Belmondo ενώ ο ίδιος φοράει καπέλο του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Enterprice γράφει: «Μετά το Ρωσικό για να ξαναγράψουν στο πρώτο θέμα και να ξαναπληρώσουν αγωγή ο Belmondo USA…

kammenos


Να επισημάνουμε πάντως ότι το «Πρώτο Θέμα» δεν έχει πληρώσει καμία αγωγή στον κύριο Καμμένο και ούτε προτίθεται να το κάνει.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων

Κλοέ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop

Βρέθηκε η πηγή του περίεργου ήχου στη Θεσσαλονίκη - Τι συμβαίνει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης