Ημαθία: Άρπαξαν σχεδόν 7.800 ευρώ και ακριβά κοσμήματα από σταθμευμένο Ι.Χ.

Ημαθία: Άρπαξαν σχεδόν 7.800 ευρώ και ακριβά κοσμήματα από σταθμευμένο Ι.Χ.

Η αξία των κοσμημάτων ανέρχεται σε περισσότερα από 3.000 ευρώ - Μετά τη σύλληψη τους, τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου

car-thief
Τέλος στη δράση μιας σπείρας τριών Ελλήνων που παραβίαζαν συστηματικά σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν λίγα λεπτά μετά την τρίτη κατά σειρά κλοπή που διέπραξαν μέσα σε ένα 24ωρο.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι ηλικίας 19, 26 και 35 χρόνων δράστες διέρρηξαν το όχημα μιας γυναίκας που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας και άρπαξαν από μέσα μια τσάντα που περιείχε μετρητά ύψους 7.745 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.130 ευρώ. Μετά την σύλληψή τους, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Οι τρεις δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Βέροιας, όπου προέκυψε από την προανάκριση ότι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν διαρρήξει ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε διαφορετική περιοχή της Ημαθίας και έκλεψαν 500 ευρώ, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του. Ακόμη, ο ένας από αυτούς μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν διαρρήξει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ένα σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και είχαν κλέψει δυο τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα!

Οι "ποντικοί" των αυτοκινήτων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κλοπής από κοινού και το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε. Η έρευνα συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους, που εξετάζεται αν είχε επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Απέλαση του Τζόκοβις αποφάσισε ομόφωνα το Δικαστήριο της Μελβούρνης

Κορωνοϊός: Λήγει σήμερα το βράδυ η προθεσμία για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει ένας εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης