Βοιωτία: Δράστες 57 διαρρήξεων ταυτοποιήθηκαν μετά από πέντε χρόνια!

Βοιωτία: Δράστες 57 διαρρήξεων ταυτοποιήθηκαν μετά από πέντε χρόνια!

Είχαν ρημάξει τις περιοχές της Λιβαδειάς, του Ορχομενού και της Αλιάρτου - Η εγκληματική ομάδα απαρτιζόταν από έξι μέλη, τα δύο εκ των οποίων είχαν συλληφθεί από το 2017

sxhdfh
Απέκτησαν... «ονοματεπώνυμα» τα έξι μέλη της σπείρας που είχε ρημάξει συνολικά 57 κατοικίες στις περιοχές της Λιβαδειάς, του Ορχομενού και της Αλίαρτου Βοιωτίας, καθώς ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς που εξιχνίασαν διαρρήξεις σε βάρος... 5ετίας!

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της πολύμηνης έρευνας, οι έξι Έλληνες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που δρούσε από το μακρινό 2017, αλλά παρέμεναν άγνωστοι παρ' όλο που δυο συνεργοί τους είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Ορχομενού το Μάρτιο του 2018, όταν είχαν εξιχνιαστεί συνολικά 46 κλοπές και τρεις απόπειρες.

Από την τωρινή έρευνα, εξιχνιάστηκαν συνολικά άλλες οκτώ διαρρήξεις που διέπραξε η σπείρα από τις 2 Απριλίου του 2017 ως τις 4 Ιανουαρίου του 2018 με λεία χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 5.300 ευρώ.

Σε βάρος των έξι κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους των αντίστοιχων υπηρεσιών και άλλων περιοχών της ανατολικής Στερεάς εξετάζουν την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Φόρος εισοδήματος σε οκτώ δόσεις, η πρώτη δόση από τον Ιούλιο

«Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης», υποστηρίζει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης