Προσγείωση θρίλερ λόγω ισχυρών ανέμων στη Μήλο - Βγήκε εκτός διαδρόμου το αεροπλάνο

Προσγείωση θρίλερ λόγω ισχυρών ανέμων στη Μήλο - Βγήκε εκτός διαδρόμου το αεροπλάνο

Επιβάτες και πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους - Το αεροσκάφος δεν έχει ζημιές, πρόκειται να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία 

airplane-main1
Το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου στις 15:30,  το αεροπλάνο  της Ολυμπιακής που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Μήλος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του νησιού. Αιτία ήταν οι  ισχυροί πλαγιομετωπικοί άνεμοι που έπνεαν εκείνη την ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Οι 20 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το αεροπλάνο δεν έχει υποστεί ζημιές και πρόκειται να αναχωρήσει πολύ σύντομα για το «Ελ. Βενιζέλος».

Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Το αεροπλάνο είχε μόλις προσγειωθεί εκτός διαδρόμου, μέσα κυριολεκτικά στα χωράφια. Μπορείτε να δείτε τους επιβάτες να κατεβαίνουν τη σκάλα. 

IMG-20220114-WA0034


H ανακοίνωση της εταιρείας 

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει σχετικά με το συμβάν: «Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42 600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Και οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους». 

Κλείσιμο
Αεροπλάνο Ολυμπιακής μεταφορά


Αεροπλάνο 1

Αεροπλάνο 2
airplane2
airplane1



Ειδήσεις σήμερα:

Από μία κλωστή κρέμεται ο γάμος του Κρις Νοθ - Η Τάρα Γουίλσον «πέταξε» τη βέρα της


«Ήταν πολύ χαρούμενος για τη Ferrari»: Τι είπε για τον Τζώρτζη Μονογυιό ο τελευταίος που τον είδε πριν το τροχαίο


Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, πού θα φθάσει ο υδράργυρος έως και 16 βαθμούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης