Από τον περασμένο Ιούνιο αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κέρκυρας τον χάκερ που κατάφερε να αδειάσει τον λογαριασμό μιας κατοίκου του νησιού με τη μέθοδο “Phishing”, στέλνοντάς της "μαϊμού" ηλεκτρονικό μήνυμα δήθεν από την τράπεζά της, που τάχα ζητούσε τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού e–banking που διέθετε.
Η γυναίκα πληκτρολόγησε τους κωδικούς της και είδε να κάνουν φτερά οι καταθέσεις της ύψους 9.400 ευρώ, που μεταφέρθηκαν σε άλλους λογαριασμούς. Η έρευνα απέφερε καρπούς, καθώς η απάτη εξιχνιάστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού ο οποίος υπέκλεψε τα στοιχεία της. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αλλοδαπού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Κατέθεσε οικειοθελώς 1.200 ευρώ σε λογαριασμό απατεώνα!
Ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό της μια 39χρονη από περιοχή του Ηρακλείου, της ζητούσε με διάφορα προσχήματα να καταθέσει το ποσό των 1.200 ευρώ σε ένα link που περιείχε. Η γυναίκα το έκανε, με αποτέλεσμα τα χρήματα να μεταφερθούν στον λογαριασμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος μάλιστα δεν γίνεται να κατηγορηθεί παρά τη μήνυση που υπέβαλε το θύμα στο τμήμα Μαλεβιζίου, αφού τα κατέθεσε οικειοθελώς!
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.