Πανικός προκλήθηκε στην Χαλκίδα το βράδυ του Σαββάτου, μετά από καταγγελία για συνωστισμό άνω των 600 ατόμων πίσω από κατάστημα της πόλης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, τουλάχιστον 600 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, είχαν δώσει ραντεβού για να συναντηθούν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.
Στο σημείο έσπευσαν, ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις των τμημάτων της Άμεσης δράσης, τροχαίας και Ασφάλειας Χαλκίδας. Οι αστυνομικοί χωρίς να επέμβουν για να μην προκληθεί ένταση, έκοψαν πρόστιμα σε αρκετούς παρευρισκόμενους, ενώ με την χρήση μεγαφώνων, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.