Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Μητέρα καταγγέλλει πως το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά λόγω των «Θεματοφυλάκων»

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Μητέρα καταγγέλλει πως το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά λόγω των «Θεματοφυλάκων»

Ο πατέρας αντιδρούσε στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου -  Κατέθεσε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση 

thematofylakes_syntagmatos
Τον αγώνα δρόμου ενός παιδιού να τελειώσει το σχολείο, καθώς ο πατέρας του, αυτοαποκαλούμενος ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», αρνούνταν να του επιτρέψει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο για τη συμμετοχή του στα μαθήματα, αποκάλυψε στην ΕΡΤ η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος, η μητέρα ήταν εκείνη που έκανε την καταγγελία, καθώς το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά. Όπως είπε, ο πατέρας αντιδρούσε κυρίως στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου στα παιδιά από τις μάσκες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgxjt7f8zkll-se)


Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση και έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη. Ο πατέρας διαφώνησε έντονα με τη μητέρα, την εκδίωξε και εκείνη έμεινε μόνη, διεκδικώντας την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού. Παράλληλα, επιθυμούσε να ακουστεί η φωνή της για όσα έχουν συμβεί.

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες καταγγέλθηκε ακόμα ένα περιστατικό από μητέρα που δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να της παραδώσει το παιδί, γιατί εκείνο εμβολιάστηκε, παρά την αντίδραση του πατέρα. «Το παιδί περνάει κρίση ταυτότητας γιατί πιστεύει ότι στρατεύτηκε στους "Θεματοφύλακες είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα «Flurona» σε Ισραήλ, Ισπανία, Βραζιλία, Κροατία και ΗΠΑ

Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Η Omicron σαρώνει τον κόσμο, ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη από το Καμερούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης