Oι «θεματοφύλακες» ανάγκασαν την κόρη μου να μείνει στην ίδια τάξη, καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας στο protothema.gr

Oι «θεματοφύλακες» ανάγκασαν την κόρη μου να μείνει στην ίδια τάξη, καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας στο protothema.gr

Χάνονται ολόκληρες σχολικές χρονιές επειδή οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» απαγορεύουν στα μέλη της οργάνωσης να φορέσουν μάσκα τα παιδιά τους -Προκαταρκτική έρευνα και δικογραφίες για 16 περιπτώσεις μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου

ΤΗΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ2
Σε ένα απατηλό περιβάλλον σκοταδισμού και προπαγάνδας επιχειρούν να εντάξουν τους πολίτες οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που προβάλλουν αντίσταση σε κάθε μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας. Η σκοτεινή δράση της οργάνωσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μετέρχεται κάθε μέσο ώστε να πείσει τους γονείς των μαθητών να μη στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο και να προβάλλουν ανυπακοή στους κανονισμούς του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Καταγγελία μητέρας στο «ΘΕΜΑ», ότι το παιδί της έχασε μια σχολική χρονιά εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου από τους «Θεματοφύλακες», μαρτυρά την επικινδυνότητα της οργάνωσης. Συγκεκριμένα, στο Α’ Γυμνάσιο Ημαθίας μαθήτρια έχασε τη χρονιά επειδή πίεζαν τη μητέρα της να μη συμμορφωθεί με τα μέτρα και να απορρίψει τη χρήση μάσκας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι «Θεματοφύλακες» απειλούσαν και με τιμωρίες σε περίπτωση ανυπακοής στις αρρωστημένες πολιτικές τους.
«Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου είχαμε ενταχθεί στο “Σώμα των Θεματοφυλάκων”, αρχηγός του οποίου είναι ο πρώην αγιογράφος Γρηγόρης Χαραλαμπίδης», λέει στο «ΘΕΜΑ» η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού. «Εκείνος ήταν που μας έπεισε με ένα χαρτί ότι δεν θα έπρεπε να δεχτούμε να φορέσει το παιδί μας μάσκα.

Και έτσι η κόρη μας έχασε την Α’ Γυμνασίου και αναγκάστηκε να την κάνει φέτος. Η διευθύντρια του σχολείου δεν δέχτηκε το χαρτί, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον σύζυγό μου, ο οποίος ήταν ανένδοτος. Τελικά της άφησε το χαρτί πάνω στο γραφείο της και έφυγε. Ετσι η κόρη μου δεν πήγε σχολείο για έναν ολόκληρο χρόνο, χάνοντας τη χρονιά της».

Σε συνομιλία «Θεματοφύλακα» με ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, διαπιστώνεται η προσπάθεια προσηλυτισμού της. Το νεαρό κορίτσι επικαλείται το όνομα μιας γυναίκας που είναι ενταγμένη στην οργάνωση και ονομάζεται «Διονυσία»:
Κλείσιμο
«Με έστειλε η Διονυσία να συνεννοηθούμε», αναφέρει στο μήνυμά της προς τον «Θεματοφύλακα» μέσω Instagram.
Screenshot_20211227_142856

«Καλημέρα, κορίτσι μου. Πες μου», απαντάει εκείνος.

«Καλημέρα. Μου είπε η Διονυσία να με κάνετε θεματοφύλακα», συνεχίζει η ανήλικη.

«Ναι θα πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά και με το χαρτί που θα σου δώσουμε θα το ’χεις πάντα μαζί σου», λέει ο «Θεματοφύλακας».
Την ίδια στιγμή, δεν ήταν λίγα τα παιδιά μελών της οργάνωσης που απείχαν από την εκπαίδευση στις αίθουσες. Προκαταρκτική έρευνα και δικογραφίες για 16 περιπτώσεις μαθητών που δεν φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, ύστερα από στοιχεία που εστάλησαν από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι κηδεμόνες δέκα μαθητών από αυτούς αντιδρούν στα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ ένας φέρεται να ανήκει στους «Θεματοφύλακες». Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, έξι είναι τα παιδιά από τον Βόλο, τον Αλμυρό και τη Σκόπελο που δεν φοιτούν στο σχολείο εξαιτίας κοινωνικών ή οικονομικών λόγων, ενώ ένα ακόμη παιδί λείπει λόγω κορωνοϊού.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, εννέα παιδιά απουσιάζουν από την αρχή της χρονιάς: πέντε μαθητές δημοτικών σχολείων και τέσσερα παιδιά νηπιαγωγείων. Επιπλέον, θα διενεργηθεί και κοινωνική έρευνα για τις περιπτώσεις που δεν εμπίπτουν σε «αρνητές» γονείς.

Πάντως, έχει σημασία να επισημανθεί ότι με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, από τον Σεπτέμβριο είναι υποχρεωτική η διά ζώσης εκπαίδευση, ενώ στις εξαιρέσεις για διαδικτυακή παρακολούθηση μαθημάτων περιλαμβάνονται μόνο όσοι μαθητές ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
IMG-20211210-WA0001

Νέα ντοκουμέντα - Στήνουν δικαστήρια

Καταπατώντας κάθε έννοια λογικής και στήνοντας ένα δικό τους δίκτυο συνωμοσιολογίας, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιχείρηση άρνησης των συνταγματικά θεσπισμένων κανόνων. Επικαλούμενοι μια υποτιθέμενη νομιμότητα και με εμφανώς παραληρηματική συμπεριφορά, προσπαθούν να ξεσηκώσουν ένα κύμα ανταρσίας.Το κλίμα παραλογισμού από πλευράς «Θεματοφυλάκων» αποτυπώνεται και σε νέο έγγραφό τους που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ», στο οποίο «έχουν κλέψει» τον ρόλο της Δικαιοσύνης. Αυτή τη φορά επιλέγουν να ανατρέξουν στο μακρινό 2011 για να μνημονεύσουν το ξεκίνημα της δημοσιονομικής κρίσης στην Ελλάδα, να αναζητήσουν υπαίτιους, να «δικάσουν» και την ίδια στιγμή ψάχνουν αφορμές ώστε να εξαπολύσουν νέες απειλές και ύβρεις προς κάθε Αρχή.

Οπως φαίνεται, ο αρχηγός της οργάνωσης Γρηγόρης Χαραλαμπίδης αυτοαποκαλείται εθνικός νομοθέτης, δικαστής «βάσει του άρθρου 120» και σημειώνει ότι κατέχει τη νόμιμη συγκεντρωτική εξουσία, αφού δρα «συμφώνως προς το εθνικό συμφέρον».

Ο παραλογισμός κλιμακώνεται με τον αρχηγό της οργάνωσης να ορίζει εαυτόν «γνήσιο απόγονο του Ηρακλή και νόμιμο κληρονόμο εξ αίματος κυρίαρχο Ελληνα αυτόχθονα ιθαγενή».

Σε αυτό το νοσηρό πλαίσιο που έχει σχηματίσει, διατάζει κάθε δημόσια και ιδιωτική αρχή να πορεύεται με βάση τα βουλεύματα που εκδίδει, διαφορετικά, όπως σημειώνει, κάθε πράξη μη τήρησης συνιστά ανυπακοή στον «νόμο».

Σφιχταγκαλιάζοντας τον σουρεαλισμό, δεν διστάζει να κάνει λόγο για «προκατασκευασμένη οικονομική κρίση» με στόχο τη «Γενοκτονία του Εθνους των Ελλήνων», ενώ με τα εμπρηστικά λόγια του επιχειρεί να πυροδοτήσει αισθήματα οργής στην κοινή γνώμη.

Το «δικαστικό σώμα» που άτυπα έχει στήσει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης ονομάζεται «Α’ Μονομελές Ανώτατο Τριαδικό Δικαστήριο». Κατά τον ίδιο, το Σώμα δύναται να λειτουργεί ως ανώτατη δικαστική αρχή, χωρίς όμως κάποιο δημοκρατικό έρεισμα.

Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» πέφτει στην παγίδα και αυτοαναιρείται από τη στιγμή που εμφανίζεται ως απόλυτος πάροχος της ευτυχίας των Ελλήνων πολιτών, καταλύοντας όμως την ίδια ώρα τη Δημοκρατία, αφού ανοιχτά ακυρώνει το Σύνταγμα.

Στο έγγραφό του κάνει λόγο για κατάλυση του κράτους δικαίου, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: «Επειδή καταλύθηκε το Κράτος Δικαίου και υπάρχει παράλειψη διώξεων εσχάτης προδοσίας και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, δεν έχουν δικαίωμα σύστασης σε Σώμα και λειτουργούν παράνομα και καταχρηστικά υπό την απειλή των Δυνάμεων Κατοχής».

«Ως Ελλην πολίτης γνωρίζω ότι σύμφωνα προς το Σύνταγμα, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τους Ελληνες κυρίαρχους αυτόχθονες ιθαγενείς εξ αίματος πολίτες», γράφει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, προσπαθώντας να ενεργοποιήσει τη λαϊκή οργή στο όνομα του πατριωτισμού και με φράσεις που παραπέμπουν σε εποχές εμπόλεμων σκηνικών.
IMG_1
IMG_2

«Η κυβέρνηση παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές. Καταλύθηκε το Σύνταγμα, η χώρα είναι υπό εχθρική κατοχή», επισημαίνεται ακόμη στο έγγραφο των «Θεματοφυλάκων».

«Από 24-11-2011 που ανακοινώθηκε στη Βουλή η δικογραφία κατά μελών της κυβέρνησης, όλες οι πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις καθώς και οι συμφωνίες της ΕΛΑΣ ΑΕ είναι άκυρες αν δεν επικυρωθούν από το Ανώτατο Τριαδικό Δικαστικό Συμβούλιο του Εθνους των Ελλήνων», προστίθεται στο έγγραφο, με τους «Θεματοφύλακες» να στρέφονται φανερά κατά κάθε αρχής επιβολής του νόμου, αμφισβητώντας παράλληλα και το έργο της Αστυνομίας.

Με διάθεση για εξέγερση, αυθαίρετα η οργάνωση απεφάνθη ότι στην κατηγορία «των άκυρων αποφάσεων ανήκουν και όλες εκείνες οι αποφάσεις που αφορούν δάνεια, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Από το 2008 έως το 2014 οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζικών εταιρειών από δημόσιο χρήμα ανέρχονται στο ποσό 582 δισ. ευρώ».

Ανέγγιχτο δεν αφήνει ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» και το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας λέγοντας ότι ανήκει στον ελληνικό λαό και διατάζει την «άμεση παύση της ανάμειξης της Εκκλησίας της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των εισβολέων επίδοξων εποίκων, την άμεση παύση και κατάργηση της ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος και την άμεση απεγκατάσταση των εισβολέων και την αντικατάστασή των με Ελληνες άστεγους».

Κατασκευάζοντας ένα δικό τους απατηλό οικοδόμημα δικαίου, οι «Θεματοφύλακες» ξιφουλκούν εμφανώς κατά της νομιμότητας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ακόμη ένα έγγραφο, μέσα από το protothema.gr, στο οποίο ο «αρχηγός» των «Θεματοφυλάκων» απαγορεύει τη χρήση μάσκας και επιβάλλει τη λειτουργία των καταστημάτων δίχως περιορισμούς.
Στο εν λόγω έγγραφο, το οποίο αποκαλείται «βούλευμα» και εστάλη με ηλεκτρονικό μήνυμα από τον αρχηγό των «Θεματοφυλάκων» Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, γίνεται λόγος για διαγραφή και επιστροφή όλων των προστίμων που επιβλήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές στο πλαίσιο της επιτήρησης των μέτρων.
59079223_10156853506066391_4315217899296915456_n

«Δια ταύτα ανακαλώ και εξαφανίζω», γράφει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης απευθυνόμενος στα μέλη της οργάνωσής του, εννοώντας ότι... εξαφανίζει όλες τις διαταγές και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της Πολιτικής Προστασίας.
Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» καταφέρεται εναντίον των λοιμωξιολόγων, τους οποίους αποκαλεί «κερδοσκόπους, επίορκους, έκπτωτους και αναξιόπιστους», κατηγορώντας τους για διαπλοκή με τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο Χαραλαμπίδης, που αυτοαποκαλείται «Πρόεδρος του Α’ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Εθνους των Ελλήνων», φέρεται να παίρνει από μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ζητώντας από τους υπόλοιπους «Θεματοφύλακες» να δείξουν τυφλή υπακοή, διαφορετικά τους απειλεί με κυρώσεις.

Σε ένα άλλο έγγραφό του γράφει ότι «απαγορεύεται η εισαγωγή και χρήση των εμβολίων mrna και ο κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των «Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών, καθώς και των κατοίκων της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το ακαταδίωκτο».

Ωστόσο δεν διευκρινίζει τι εννοεί με τη φράση «να αμυνθούν με κάθε μέσον» αν και είναι γνωστό ότι αρκετοί «Θεματοφύλακες» οπλοφορούν με την άδεια του αρχηγού της οργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί δεν εφησυχάζουν οι ειδικοί με τις ενδείξεις για ήπια νόσο από την Omicron

Τα επόμενα μέτρα στήριξης της οικονομίας ανάλογα με την εξέλιξη της «Omicron»

«Ανοιξιάτικο» ποδαρικό στο 2022 - Δείτε που θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης