Τρεις δικαστές και εισαγγελείς συζητούν για τη βραδύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης
Ομιλητές είναι οι Αθανάσιος Ράντος, Βασίλης Μαρκής και Ιωάννης Χαμηλοθώρης
Η «Κίνηση Επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης» στο πλαίσιο του κύκλου των ημερίδων που έχει ξεκινήσει, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. ημερίδα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Ακαδημίας 18, Σύνταγμα) με θέμα:
«Τρεις δικαστές και εισαγγελείς συζητούν για τη βραδύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης».
Δείτε live την εκδήλωση:
Ομιλητές θα είναι οι:
Αθανάσιος Ράντος, επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας
Βασίλης Μαρκής, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Ιωάννης Χαμηλοθώρης, επίτιμος αρεοπαγίτης και πρόεδρος της Εταιρίας Δικαστικών Μελετών
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Τάκης Τσιμπούκης.
Οι εργασίες της ημερίδας θα μεταδοθούν απευθείας (ζωντανά) από το protothema.gr και το dikastiko.gr
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο μήνα (23.11.2021) η «Κίνηση Επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης» διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Τέσσερις υπουργοί Δικαιοσύνης συζητούν για τη βραδύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης».
Κλείσιμο
Ομιλητές στην προηγούμενη αυτή ημερίδα ήταν οι πρώην υπουργοί Δικαιοσύνης Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χαράλαμπος Αθανασίου και Σταύρος Κοντονής, ενώ χαιρέτισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.