Κινητά τηλέφωνα και κάμερες στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της απαγωγής Κυπαρίσση

Κινητά τηλέφωνα και κάμερες στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της απαγωγής Κυπαρίσση

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω στοχεία φοβούμενοι τον αστάθμητο παράγοντα που έχει να κάνει με τις αντιδράσεις των απαγωγέων

kyparissis34
Σε κομβικό σημείο βρίσκεται η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η ιστορία εξελισσεται παράλληλα σε τρεις άξονες, όμως οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω στοιχεία φοβούμενοι τον αστάθμητο παράγοντα που έχει να κάνει με τις αντιδράσεις των απαγωγέων.

Ο πρώτος άξονας αφορά στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και τις επαφές μέσω sms των απαγωγέων με τον αδερφό του 40χρονου επιχειρηματία. Οι δράστες ζήτησαν να μην υπάρχει εμπλοκή της Αστυνομίας σε αυτό το σκέλος και έτσι εξ’ ολοκλήρου τις συζητήσεις τις κάνει ο αδερφός του Γιώργου Κυπαρίσση. Οι επαφές ειναι αρκετές και η προσπάθεια που γίνεται είναι τα λύτρα να πέσουν κάτω απο το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Κάτι που όπως λένε οι πληροφορίες ειναι εφικτό.

Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με το τεχνικό κομμάτι των ερευνών. Υπάρχουν βίντεο που βρήκαν οι αρχές με τις ίδιες πηγές να λένε οτι ο αριθμός είναι διψήφιος και τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια για ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθούν τα δύο όχηματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την επιχείρηση αρπαγής τα οποία τα έκαψαν στα Σπάτα και στη συνέχεια το επόμενο που είχαν για να διαφύγουν και το δρομολόγιο που ακολούθησαν.

Παράλληλα, οι ίδιες αναλύσεις γίνονται και στα στίγματα κινητών τηλεφώνων που την ώρα της αρπαγής εξέπεμπαν στην περιοχή με τη διαδικασία ωστόσο να απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να δώσει ξεκάθαρη εικόνα στις αρχές. Ο τρίτος άξονας έχει να κάνει με την επιλογή του προσώπου που άρπαξαν.

Με απλά λόγια οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα γιατι οι δράστες επέλεξαν τον Γιώργο Κυπαρίσση. Ποια ήταν τα κριτήρια τους; Τον γνώριζαν; Τους μίλησε κάποιος για αυτόν ή ήταν τυχαια η επιλογή λόγω της μεγάλης επιχείρησης που διατηρεί στο Μενίδι; Έτσι, λαμβάνουν συνεχώς καταθέσεις απο συγγενείς φιλους και συνεργάτες του 40χρονου επιχειρηματία για να σχηματίσουν το μωσαικό των ερευνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα - Επίδομα 534 ευρώ: Η λίστα με τους ΚΑΔ που δικαιούνται αναστολές συμβάσεων τον Ιανουάριο

Μετάλλαξη Όμικρον: Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία - Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε covid τεστ στη Βρετανία;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης