Οι Πακιστανοί δίνουν εξηγήσεις για το Σύνταγμα, ζητούν συγγνώμη και... ακύρωση των προστίμων

Οι Πακιστανοί δίνουν εξηγήσεις για το Σύνταγμα, ζητούν συγγνώμη και... ακύρωση των προστίμων

Τι αναφέρει  επιστολή του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

pakistanoi3443
Εξηγήσεις τις εικόνες με την κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς δίνει ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας – Πακιστάν με επιστολή του υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, γι ατην ακύρωσή τους» προστίθεται στην επιστολή.

epistoili


Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν επιβληθεί περίπου 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κατά την εν λόγω συνάθροιση. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι τα πρόστιμα δεν πρόκειται να ακυρωθούν.

Κλείσιμο
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο σημείο, καθώς εκαταντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε για να μετρήσει αντίστροφα για την υποδοχή του 2022.

Δείτε τα βίντεο:
@mohamodmahammed

♬ الصوت الأصلي - Mohamod Mahammed



@mohamodmahammed

Athens,🇬🇷 Greece🇬🇷🇬🇷🇬🇷

♬ الصوت الأصلي - Mohamod Mahammed


Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες με την κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgvtgceoytpt-se)


«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για την εικόνα με τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

Δείτε βίντεο: Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη για το Σύνταγμα και... ακύρωση των προστίμων - Αδωνις Γεωργιάδης: Απαράδεκτες εικόνες, πήρα ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία
Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη και ακύρωση των προστίμων - Αδωνις Γεωργιάδης: Απαράδεκτες εικόνες


Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένοι 36χρονη μητέρα και το πρόωρο μωρό της στη Θεσσαλονίκη

Τι δείχνουν νέες έρευνες για τον κορωνοϊό - Γιατί η Όμικρον μπορεί να είναι πιο προβληματική για τα μικρά παιδιά

«Μάχη» για τη ζωή δίνει ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε τον θείο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης