Δίδυμοι υδροστρόβιλοι «τάραξαν» τα νερά του Κορινθιακού - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες
Κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί απαθανάτισαν το εκπληκτικό σκηνικό
Δίδυμοι υδροσίφωνες ή αλλιώς υδροστρόβιλοισχηματίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού, ανοικτά του Λουτρακίου, σήμερα το πρωί και όσοι είδαν το φαινόμενο έμειναν έκπληκτοι.
Οι υδροσίφωνες εμφανίστηκαν περίπου στις 7:45 το πρωί. Όσοι περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής έτυχε να βρεθουν στο σημείο απόλαυσαν και απαθανάτισαν το μοναδικό φαινόμενο.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και τα δικαιώματα για 160 επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, προσβάσιμη από κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω του διαδικτύου
Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.