Αστυνομικοί σε έλεγχο που διενήργησαν στο κρεοπωλείοδιαπίστωσαν πως παρά το γεγονός πως είναι θετικός στον ιό, εξυπηρετούσε τους πελάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες το thebest.gr, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα, απάντησε πως δεν έχει συμπτώματα και πήγε στο κατάστημα για να βοηθήσει.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων προστασίας από την πανδημία. Εκτός από το προβλεπόμενο πρόστιμο βεβαιώθηκε αναστολή λειτουργίας του κρεοπωλείου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.