Πάλεψε με τον κορωνοϊό 14 ημέρες στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για έναν 41χρονο αστυνομικό από την πόλη των Σερρών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του diktyotv.gr, ο 41χρονος νοσηλευόταν 14 ημέρες στο νοσοκομείο, επτά μέρες με οξυγόνο και τις υπόλοιπες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 41χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο γιατί όπως είχε εκμυστηρευτεί στους συναδέλφους του φοβόταν. Μάλιστα τους έλεγε ότι έχει θέματα υγείας και πως θα του δημιουργούσε επιπλοκές.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία