Πυροβόλησαν πυροσβέστες με αεροβόλο στη Λάρισα!

Πυροβόλησαν πυροσβέστες με αεροβόλο στη Λάρισα!

Οι πυροσβέστες είχαν κληθεί στο σημείο για να σβήσουν την φωτιά που υποτίθεται ότι είχε ξεσπάσει σε έναν κάδο απορριμμάτων 

pirosvestiki
Τη λαχτάρα της ζωής τους δοκίμασαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτιά που υποτίθεται ότι είχε ξεσπάσει σε έναν κάδο απορριμμάτων σε μια συνοικία της Λάρισας, καθώς μόλις έφτασαν δέχθηκαν... πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο από άγνωστο δράστη!

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο πυροσβέστες έλαβαν κλήση στο κέντρο της Πυροσβεστικής γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η αναγγελία της φωτιάς ήταν... «μαϊμού»! Μόλις έφτασαν στον τόπο του υποτιθέμενου συμβάντος με το πυροσβεστικό όχημά τους, όχι μόνο δεν βρήκαν εστία φωτιάς, αλλά δέχθηκαν και πυρά από έναν άγνωστο ο οποίος τους πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο!

Για καλή τους τύχη, οι πυροσβέστες δεν τραυματίστηκαν αφού πρόλαβαν να κρυφτούν, όμως για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες της περιοχής.




Ειδήσεις σήμερα:

Το κόστος επιστροφής των δώρων είναι τόσο μεγάλο, που εταιρείες... τα χαρίζουν στους καταναλωτές!

«Θρίλερ» με μυστηριώδη εξαφάνιση επιχειρηματία από το Μενίδι

Μητσοτάκης με Τσιόδρα και Πλεύρη αποφασίζουν νέα μέτρα - Για 30.000 κρούσματα προειδοποιεί ο Τζανάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης