Δεκαεξάχρονη κινδύνεψε από ηλεκτροπληξία στη Λάρισα
Κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρική εκκένωση την στιγμή που προσπάθησε να βάλει στην πρίζα τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Μάνος Τσαγκαράκης
Η εορταστική διάθεση ενός ανήλικου κοριτσιού από την Αγιά της Λάρισας, λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή όταν κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρική εκκένωση την στιγμή που προσπάθησε να βάλει στην πρίζα τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σπιτιού της!
Η 16χρονη μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και έχασε για λίγα λεπτά τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα οι γονείς της να τη μεταφέρουν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς. Οι γιατροί συνέστησαν να διακομιστεί προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Στη συνέχεια, αποφασίστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο η 16χρονη για νοσηλεία και παρακολούθηση, παρ' όλο που είχε συνέλθει εντελώς, ενώ η κατάστασή της και η γενική εικόνα της είναι καλές και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.