Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Επίταξη στο... νομισματοκοπείο και κατάληψη στη Βουλή

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Επίταξη στο... νομισματοκοπείο και κατάληψη στη Βουλή

Στο φως η μυστική αλληλογραφία της οργάνωσης που αριθμεί 2.000 μέλη και έχει αρχηγό έναν αγιογράφο - Το πλάνο για σύλληψη των πολιτικών και κυκλοφορία νέου νομίσματος - Ποια είναι η διάρθρωσή τους και πώς στρατολογούν νέα μέλη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
thematofilakes_nomismatokopeio_art
Το «ΘΕΜΑ» φέρνει σήμερα στο φως την αλληλογραφία του αρχηγού με τον υπαρχηγό και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή αλλιώς «Αυτόχθονες Ελληνες», όπως αυτοαποκαλούνται.

Πρόκειται για σειρά εγγράφων, αποστολέας των οποίων είναι ο αγιογράφος Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και ηγέτης των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι αριθμούν ήδη πάνω από 2.000 μέλη, άνδρες και γυναίκες, και λειτουργούν, όπως αποκαλύπτεται, ως μια παράνομη συνωμοτική οργάνωση, με στόχους που υπερβαίνουν κατά πολύ την τρέχουσα αντιεμβολιαστική τάση. Βάσει των μηνυμάτων που ανταλλάσσουν μεταξύ τους, οι «Θεματοφύλακες» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ησυχάσουν εάν δεν καταλάβουν την εξουσία - όσο κι αν αυτό ακούγεται αδιανόητο.

Όμως, εξίσου απίστευτο, στα όρια του σουρεαλισμού, είναι ότι οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» δρουν βάσει σχεδίου. Στο επόμενο διάστημα έχουν ως στόχο να εξαναγκάσουν τη Βουλή των Ελλήνων σε αναστολή λειτουργίας, να επιβάλουν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές, μαζί με δήμευση της όποιας κινητής και ακίνητης περιουσίας τους. Αλλά οι «Θεματοφύλακες» δεν πρόκειται να σταματήσουν στην άλωση και κατάργηση του Κοινοβουλίου.

Έχουν ακόμη πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία συζητούν και επεξεργάζονται στις τακτικές μυστικές συναντήσεις τους. Ταυτόχρονα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για τη στρατολόγηση νέων μελών στους «Θεματοφύλακες».

Είναι πλέον σαφές ότι η αρπαγή του γυμνασιάρχη του Αιγινίου Πιερίας από απόσπασμα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ήταν απλώς μια πρόγευση των ενεργειών που προγραμματίζουν μυστικά τα στελέχη της οργάνωσης. Τα... κομάντο των «Θεματοφυλάκων», αντιποιούμενα την Αστυνομία, συνέλαβαν τον γυμνασιάρχη Αιγινίου, του πέρασαν χειροπέδες, τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί σε όχημα και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, βάσει καταγγελιών δικής τους επινόησης.

Ο αρχηγός

Ο «στρατηγικός εγκέφαλος», αυτός που καθοδηγεί τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και σχεδιάζει καταδρομικές επιχειρήσεις όπως αυτή στο Αιγίνιο, είναι ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης. Πρόκειται για έναν αγιογράφο από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει χρίσει τον εαυτό του «Εθνικό και Τριαδικό Δικαστή». Είναι εκείνος που αποφασίζει, διατάζει και οργανώνει την εκτέλεση όλων των δράσεων που πραγματοποιούν οι «Θεματοφύλακες».

Κλείσιμο
Δεύτερος στην ιεραρχία ήταν ο Κωνσταντίνος Τοπαλίδης, πρώην τραγουδιστής, τον οποίο ο Χαραλαμπίδης έχει χρίσει «Εισαγγελέα». Πρόσφατα, τη θέση του Τοπαλίδη ανέλαβε ένα τρίτο πρόσωπο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Εκτός από την ομάδα του Χαραλαμπίδη, υπάρχουν άλλα δύο «Σώματα Θεματοφυλάκων», το ένα με επικεφαλής έναν πρώην εργολάβο ονόματι Αποστολόπουλο και οι «Ιεροδηλωσίτες» που είναι και οι πιο σκληροπυρηνικοί.
thematofilakes_nomismatokopeio_meli
O αγιογράφος Γρηγόρης Χαραλαμπίδης(αριστερά) και ο πρώην τραγουδιστής Κωνσταντίνος Τοπαλίδης(δεξιά) είναι ο αρχηγός και ο υπαρχηγός αντίστοιχα της οργάνωσης

Γενικά, ο αρχηγός έχει δημιουργήσει πανελλήνιο δίκτυο ανθρώπων της εμπιστοσύνης του, ρόλος των οποίων είναι να προσεγγίζουν ενδιαφερομένους προς ένταξη στο «Σώμα των Θεματοφυλάκων», δηλαδή τον στρατό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τον Χαραλαμπίδη, το «Σώμα Θεματοφυλακής», κάτι σαν επίλεκτη φρουρά ή σώμα ειδικών αποστολών, θα είναι σε υπηρεσία και επιφυλακή όλο το 24ωρο.

Ο αρχηγός υπόσχεται επίσης ότι θα τοποθετήσει τους «Θεματοφύλακες» σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη και στην Αστυνομία. Σύμφωνα με email του Χαραλαμπίδη προς τα μέλη των «Θεματοφυλάκων», προβλέπονται διοικητές και υποδιοικητές της οργάνωσης σε κάθε περιφέρεια, διοικητές και υποδιοικητές ανά δήμο, καθώς επίσης αξιωματικοί και υπαξιωματικοί διαφόρων ειδικοτήτων, στους οποίους ο επικεφαλής αναθέτει τον έλεγχο δήμων και περιφερειών. Ωστόσο, ίσως το πιο ανησυχαστικό στοιχείο είναι ότι στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις των «Θεματοφύλακων» γίνεται ανοιχτά λόγος για ένοπλο αγώνα, με απώτερο στόχο όχι την κατάλυση, αλλά την αποκατάσταση του Συντάγματος - όπως το εννοεί η οργάνωση. Οι «Θεματοφύλακες», όπως αναφέρει ο αρχηγός τους σε εμπιστευτικό email, «φέρουν οπλισμό κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης και αδείας εκ της διοικήσεως».

Τα ντοκουμέντα
thematofilakes_documento
Κατάληψη του νομισματοκοπείου
thematofilakes_documento2
Διώξεις κατά πολιτικών και βίαιη κατάλυση του Συντάγματος
thematofilakes_documento3
Όδηγίες για ένοπλες ομάδες


Άξιος διάδοχος του Σώρρα

Πρώην μέλος της οργάνωσης περιγράφει τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη ως έναν άνθρωπο με πειθώ και ηγετικές ικανότητες. Στις 19/10/2020 απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τα μέλη της οργάνωσης με το οποίο ανακοίνωνε την έκδοση «προεδρικού διατάγματος» το οποίο δημοσιεύεται στο «Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων» και έχει ως θέμα την απόφαση επίταξης του εν Ελλάδι Νομισματοκοπείου.

Στο περιεχόμενο του επίμαχου εγγράφου ο Χαραλαμπίδης επικαλείται τους λόγους για τους οποίους πρόκειται να προχωρήσει στην κατάληψη του Νομισματοκοπείου. Επικαλείται τον επικείμενο και επαπειλούμενο πόλεμο, με τη νομική και πραγματική έννοια ταυτόχρονα, καθώς και τις εντάσεις της χώρας με την Τουρκία αλλά και στο ευρύτερο διεθνές περιβάλλον.

Εκτός αυτών, ο Χαραλαμπίδης ορίζει πώς θα γίνει η επικείμενη επιστράτευση για πολεμικούς σκοπούς, για την αντιμετώπιση κινδύνων από το εξωτερικό κ.λπ. Δεν παραλείπει αναφορές στα γεωπολιτικά δεδομένα, όπως η στρατηγική θέση της πατρίδας μας σε μια περιοχή κατεξοχήν ευαίσθητη, και στον διαφαινόμενο κίνδυνο αντιμετώπισης αμυντικών και επειγουσών κοινωνικών αναγκών φυσικών καταστροφών, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κ.λπ.

Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» εξηγεί στα υπόλοιπα μέλη ότι το ευρώ θα αποτελεί σύντομα παρελθόν. Θα εκδοθεί ένα νέο νόμισμα, το ΕΡΓΟΝ, το οποίο θα δώσει τέλος στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, επιτυγχάνοντας, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Χαραλαμπίδης, «την άριστη ποιότητα του κράτους και την αλλαγή της φιλοσοφίας της οικονομίας».

Ο ίδιος αποκαλεί «υπερνόμισμα» το ΕΡΓΟΝ και υπόσχεται ότι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις, ακόμη και τα τραπεζικά ιδρύματα καθώς και το Δημόσιο, θα δανειοδοτούνται άτοκα χωρίς επιστροφή κεφαλαίου προς αξιοποίηση.

Σαν άλλος Αρτέμης Σώρρας, ο Χαραλαμπίδης υπόσχεται κατάργηση φόρων, τόκων, προστίμων, εισφορών κ.λπ., διαγραφή όλων των δανείων και των ιδιωτικών χρεών κατά περίπτωση. Φυσικά, δεν λείπουν και οι δοκιμασμένες υποσχέσεις από την εποχή των μνημονίων, που αναφέρονται στην κατάργηση του χρέους και την απαλλαγή της χώρας από τους ξένους επενδυτές και από κάθε μνημονιακή υποχρέωση.

Σε ένα άλλο email το οποίο απέστειλε ο Χαραλαμπίδης προς τα μέλη της οργάνωσης τους ζητά να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση μέσω της οποίας θα γνωστοποιείται στις αρμόδιες Αρχές η άρνηση υπακοής στις ΚΥΑ για τον κορωνοϊό, στην αποστολή sms κατά τη διάρκεια των lockdown, στη χρήση μάσκας, στον εμβολιασμό και τη διενέργεια των τεστ ανίχνευσης του COVID-19.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα άλλο έγγραφο στο οποίο ο Χαραλαμπίδης ενημερώνει τους συναγωνιστές του για την έναρξη των διώξεων επί εσχάτη προδοσία και βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, εις βάρος των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Στο στόχαστρο των «Θεματοφυλάκων» τίθενται και όλοι οι πολιτικοί που δεν έκαναν χρήση του δικαιώματος άρνησης και παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα το οποίο κατείχαν κατά τον χρόνο της υπογραφής του πρώτου και των λοιπών μνημονίων. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Χαραλαμπίδης επικηρύττει τη συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών κ.ο.κ.

Στο ίδιο έγγραφο ο ηγέτης της οργάνωσης αναφέρει ότι διατάσσει τη Φρουρά της Βουλής να βρίσκεται σε επιφυλακή, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Κοινοβουλίου, έως την ολοκλήρωση των διώξεων εσχάτης προδοσίας και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος. Περαιτέρω, ζητά από τη διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να προβεί σε άμεση διακοπή της βουλευτικής αποζημίωσης, εφόσον θα επιβληθεί στους βουλευτές στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων «των ίδιων και των συγγενών τους έως και του τρίτου βαθμού». Ο Χαραλαμπίδης απαιτεί τη δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας όλων των βουλευτών καλώντας την Αστυνομία να φροντίσει για τον κατ’ οίκον περιορισμό τους.

Στο «βούλευμα» με ημερομηνία 17/12/2020 ο Χαραλαμπίδης ενημερώνει ότι απαγορεύει την εισαγωγή και χρήση των εμβολίων mRNA, προκειμένου να αποκλείσει τη διαστροφή του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών. Κατά τον αρχηγό της οργάνωσης, όσοι παρά την απαγόρευση τολμήσουν να κάνουν χρήση του εμβολίου κατά του COVID-19, μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές κ.λπ., χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, την ιθαγένεια και την υπηκοότητα, καθώς και το δικαίωμα παραμονής στη χώρα ισόβια ή τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη, χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα. Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης φαίνεται μεθοδικός και εργατικός. Σε άλλο μήνυμα προς τα μέλη των «Θεματοφυλάκων» επισυνάπτει πρακτικά και «βούλευμα» του «Α’ Μονομελούς Ανώτατου Τριαδικού Δικαστηρίου», επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη της διεξαγωγής δειγματοληπτικών ελέγχων σχετικά με την πιστοποίηση των υποτιθέμενων κρουσμάτων.

Επιπλέον ο αρχηγός διατάσσει τη διαγραφή και επιστροφή όλων των προστίμων που επιβλήθηκαν για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, καθώς και την απαγόρευση επιβολής νέων. Σύμφωνα με το «βούλευμα» που ο ίδιος εξέδωσε, «επιτρέπεται χωρίς χρήση μάσκας η λειτουργία όλων των Ορθόδοξων Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Επικράτειας, του Αγίου Ορους και απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση μάσκας και ανεξέλεγκτων αντισηπτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από διδάσκοντες και διδασκόμενους, καθώς και η μείωση των εκπαιδευτικών ωρών».
f1_thematofylakes-1_11zon
H παρέμβαση των Αρχών έβαλε λουκέτο στα γραφεία των «Θεματοφυλάκων» στην Αράχωβα. Η δράση της οργάνωσης έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. που έχει καταρτίσει σχέδιο για την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε παράνομης ενέργειας

«Ο Δωδεκάλογος»

Ο αρχηγός της οργάνωσης έχει μοιράσει στα χιλιάδες μέλη έναν κώδικα συμπεριφοράς, τον «Δωδεκάλογο συμπεριφοράς των ομολογητών Θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος», όπως τον ονομάζει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κώδικα, όλοι οι «Θεματοφύλακες» είναι προϊστάμενοι και επιθεωρητές. Οι επιμέρους αρμοδιότητες και αποστολές προσδιορίζονται από το «Ανώτατο Νομοθετικό Εκτελεστικό» και «Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνους των Ελλήνων».

Ο «Θεματοφύλακας» πρέπει να αναγνωρίζει, να σέβεται και να υπακούει τους ανωτέρους του και να εκτελεί με προθυμία τις εντολές τους και χωρίς να δυσανασχετεί. Να είναι συγκρατημένος, όχι οξύθυμος και εριστικός απέναντι στις «πρώην Αρχές», όπως χαρακτηρίζονται, κατά τον αρχηγό, η ΕΛ.ΑΣ., οι δικαστές, η Εφορία κ.λπ. Οι «Θεματοφύλακες» πρέπει να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις όλων αυτών μόνο όταν είναι για το καλό τους, την υγεία τους και την ασφάλειά τους.

Απαγορεύσεις

Σύμφωνα με τον «Δωδεκάλογο», απαγορεύονται οι συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέματα που αφορούν τους «Θεματοφύλακες», χωρίς να έχουν ενημερώσει προηγουμένως το «Αρχηγείο Σώματος Θεματοφυλακής», και συγκεκριμένα απευθείας τον αρχηγό τους, Γρηγόρη Χαραλαμπίδη. Επιπλέον, κάθε «Θεματοφύλακας» πρέπει να απέχει από το εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δηλαδή να μη συμμετέχει γενικά σε εκλογές ως ψηφοφόρος ή ως υποψήφιος, «διότι τα κόμματα μας έφεραν σε αυτή την τραγική κατάσταση».

Εξυπακούεται ότι το «σαβουάρ βιβρ» του καλού «Θεματοφύλακα» ορίζει πως «δεν θα πρέπει να βρίζει, να βλασφημεί και να απειλεί με εκτελέσεις!» Ούτε όμως να απαντά αμέσως σε δύσκολες ερωτήσεις, αλλά να επιφυλάσσεται να απαντήσει, ώστε να του δοθεί χρόνος να συζητήσει προηγουμένως με τον αρχηγό «για να πάρει τις οδηγίες του», όπως σημειώνεται σχετικά.

Επιπλέον, όποιος «Θεματοφύλακας» εμπλέκεται ως κατηγορούμενος σε δικαστική διαμάχη, πρέπει να ενημερώνει πρώτα το «Αρχηγείο του Σώματος» και με το συνοδευτικό έγγραφο της «Εκθεσης Επίδοσης» να προσκομίζει τα σχετικά «βουλεύματα» εκ μέρους του «Προέδρου του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Εθνους των Ελλήνων», δηλαδή του Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, λίγες ημέρες πριν από τη δικάσιμο, στη γραμματεία του δικαστηρίου, ώστε να μην επιτραπεί η εκδίκαση της υπόθεσής του από τους «έκπτωτους, αναξιόπιστους και επίορκους δικαστές».


Ειδήσεις σήμερα:

Σορός μετανάστη από το ναυάγιο της Πάρου βρέθηκε στην Τήνο

Με βροχές και καταιγίδες «φεύγει» το 2021 – Δείτε τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά

Το 70% των κρουσμάτων της Αττικής είναι Omicron
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης