Ακόμα και με εκτελέσεις απειλούν οργανωμένες ομάδες αρνητών του εμβολίου με τη δράση τους να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σύμφωνα με ντοκουμέντα που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ οι ένοπλοι δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Ένας από τους υποστηρικτές του άνδρα που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς.
Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.
Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με το Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.