«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό» - Τι είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό» - Τι είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή

Ο Σπύρος Χριστόπουλος σκοτώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη στην Πάτρα - Σήμερα η κηδεία του 

42xronos
Σε θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάτρας, μετά από θανατηφόρο τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Ρήγα Φεραίου με θύμα έναν 42χρονο.

Ο 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος σκοτώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη στην Πάτρα.

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω», ήταν τα λόγια του λίγες ώρες πριν το μοιραίο, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο της Δευτέρας» ο αδελφικός του φίλος Νίκος Ευαγγελάτος. Ανήμερα των Χριστουγέννων περίμενε τηλέφωνό του για να περάσουν μαζί την ημέρα, όμως η μοίρα είχε άλλα «σχέδια».

Καταγραφη


Η είδηση του θανάτου του 42χρονου που είχε διαγράψει επί σειρά ετών λαμπρή πορεία ως μετρ δουλεύοντας σε τοπικές επιχειρήσεις και εστιατόρια της Αθήνας και συμμετείχε ως επικεφαλής σε μεγάλα events έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της εστίασης. Μάλιστα, ο 42χρονος Σπύρος ήταν πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού.

«Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε "εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω". Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο», αναφέρει συντετριμμένος ο φίλος του.

Η εξόδιος ακολουθία του Σπύρου Χριστόπουλου θα τελεστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα.

Πένθος και στα Κρινόφυτα Κλειτορίας

Κλείσιμο
Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 25χρονος Δημήτρης Κουφός του Αθανασίου, από το Κρινόφυτα Κλειτορίας Καλαβρύτων.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του από τη Βυτίνα, όπου είχε μεταβεί με την παρέα του για διασκέδαση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.


Πηγή: pelop.gr

Eiδήσεις σήμερα:

Σήμερα στον ανακριτή ο Παναγιωτόπουλος για τα «ροζ» βίντεο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Την Τετάρτη το ύστατε χαίρε στον Κάρολο Παπούλια που ήθελε να θυμόμαστε ότι «έπραξε το καθήκον του»

Οι 4+1 φoρο-προθεσμίες που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης