Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 40χρονος τζιχαντιστής , παραμένει κρατούμενος
Οι εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες
Βασιλική Κόκκαλη
Ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου που συνελήφθη για συμμετοχή στον ΙSIS.
Ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ ως τότε παραμένει κρατουμενος. Του διορίστηκε, όπως προβλέπεται, συνήγορος υπεράσπισης.
Ο 40χρονος κατηγορούμενος, Ιρακινής καταγωγής συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας. Η σύλληψή του έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Μάλιστα, είχε συλληφθεί ξανά και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων.
Τότε, μετά την απολογία του στις αρμόδιες δικαστικές αρχές είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή