Κρήτη: Μια παρέα από τα Χανιά πλήρωσε για τη διαμονή αστέγου σε ξενοδοχείο της πόλης!
Το παράδειγμά τους συγκίνησε αρκετούς πολίτες των Χανίων, με έναν από αυτούς να παραχωρεί ένα σπίτι για να μείνει ο άστεγος για τουλάχιστον τρεις μήνες, ενώ άλλοι του πρόσφεραν ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη
Υπάρχουν και καλές ειδήσεις κι αυτή που έρχεται από την Κρήτη, μπορεί να το επιβεβαιώσει. Μια παρέα νεαρών παιδιών από τα Χανιά είδαν έναν άστεγο να μένει στον δρόμο, μέσα στο κρύο, και αποφάσισαν να του προσφέρουν μια στέγη.
Έτσι, σύμφωνα με το cretapost, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με τα χρήματα που είχαν, πλησίασαν τον άστεγο και τον πήγαν σ' ένα ξενοδοχείο, πληρώνοντας εκείνοι τα έξοδα της διαμονής.
Μάλιστα, το παράδειγμά τους συγκίνησε αρκετούς πολίτες των Χανίων, με έναν από αυτούς να παραχωρεί ένα σπίτι για να μείνει ο άστεγος για τουλάχιστον τρεις μήνες, ενώ άλλοι του πρόσφεραν ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.