«Θηλυκή» διάρρηξη σε κατάστημα στη Χαλκίδα

«Θηλυκή» διάρρηξη σε κατάστημα στη Χαλκίδα

Αναζητείται ο συνεργός της

opke
Ικανή στις διαρρήξεις, όχι όμως και στην... διαφυγή, ήταν μια αλλοδαπή η οποία εισέβαλε μαζί με τον Έλληνα συνεργό της σε ένα κατάστημα στην Χαλκίδα σπάζοντας τη γυάλινη είσοδο με σφυρί! Ο άνδρας κατάφερε να το σκάσει όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, εγκαταλείποντας τη φίλη του.

Το ζευγάρι πρόλαβε να αρπάξει από το εσωτερικό του καταστήματος τρία κινητά συνολικής αξίας 400 ευρώ, αλλά όταν είδαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη τα πέταξαν στο οδόστρωμα μαζί με το σφυρί που χρησιμοποίησαν και το έβαλαν στα πόδια. Ωστόσο, η αλλοδαπή δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή γυναίκα βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα κι έτσι σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ο συνεργός της αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Ανήλικοι έσπασαν βιτρίνα και ξάφρισαν μαγαζί

Δυο ανήλικοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ήταν αυτοί που είχαν σπάσει στις 19 Αυγούστου την γυάλινη κεντρική είσοδο μιας επιχείρησης στη Λαμία και είχαν αρπάξει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εμπορεύματα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.




Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος με βίντεο που δείχνει μαμά influencer να χορεύει δίπλα στο άρρωστο νεογέννητο μωρό της στο νοσοκομείο

Αγνοούμενη φοιτήτρια στη Γιούτα βρέθηκε στο υπόγειο του απαγωγέα της γυμνή και «καλυμμένη με κάρβουνα»

Μαθητής στον Βόλο επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες στο σχολείο, οι αρνητές γονείς αποφάσισαν να τηρήσουν τα μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης