ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Θήβα: Συσκεύαζε «μαϊμού» τσιγάρα επώνυμων εταιρειών με λαθραίο καπνό!

Θήβα: Συσκεύαζε «μαϊμού» τσιγάρα επώνυμων εταιρειών με λαθραίο καπνό!

Έφοδο πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην αποθήκη-καπνεργοστάσιο

Thiva-apimimitika-tsigara
Μπροστά σε μια ασυνήθιστη υπόθεση λαθρεμπορίας καπνικών ειδών βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών, όταν εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Βοιωτίας μια αποθήκη που είχε μετατραπεί σε... καπνεργοστάσιο για την συσκευασία αδασμολόγητου καπνού σε «μαϊμού» τσιγάρα που τοποθετούνταν σε πακέτα γνωστών εταιρειών!

Κατά την έφοδο που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη στο εσωτερικό της αποθήκης ένας Έλληνας ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις λαθρεμπορίας καπνικών ειδών. Μάλιστα, είχε παγιδεύσει την είσοδο του αυτοσχέδιου εργαστηρίου με κάμερα η οποία ήταν συνδεδεμένη με το κινητό του τηλέφωνο!

Στον χώρο βρέθηκαν 8.450 κενά κουτιά τυποποιημένων τσιγάρων, 2.330 κουτιά τα οποία περιείχαν φίλτρα τσιγάρων, 48 χαρτοκιβώτια τα οποία περιείχαν χάρτινες συσκευασίες διαφόρων μαρκών, 62 πλαστικά τελάρα, δέκα μηχανήματα, εξαρτήματα με την κατάλληλη συνδεσμολογία για την πακετοποίηση και τυποποίηση των τσιγάρων, καθώς και ένα περονοφόρο όχημα τύπου κλαρκ!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα Ι.Χ. φορτηγό με αριθμό πλαισίου που αντιστοιχεί σε άλλο όχημα ιδίας μάρκας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για την διακίνηση του παράνομου εμπορεύματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Στα λευκά η χώρα, χιόνια μέχρι και στην Αττική - Πού θα χτυπήσει σήμερα

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

«Χειροπιαστό σενάριο το τέλος της πανδημίας», λέει ο Δημόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης