Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αποκηρύσσουν τώρα εκείνους που απήγαγαν διευθυντή σχολείου στην Πιερία

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αποκηρύσσουν τώρα εκείνους που απήγαγαν διευθυντή σχολείου στην Πιερία

«Καταδικάζουμε όλες αυτές τις πράξεις δεν είναι μέλη δικά μας όλοι αυτοί», υποστήριξε ο πρόεδρός τους  Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

thematofilakes_pieria_art
Αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και από τη μια απαγάγουν διευθυντή σχολείου στην Πιερία, δημιουργούν φασαρίες σε νοσοκομεία και εμβολιαστικά κέντρα, ενώ από την άλλη λειτουργούν και διάφορα «υπουργεία Θεραπειών» σε Αράχωβα, Σάμο, Ικαρία.

Κυκλοφορούν με ραμμένα στα ρούχα τους συγκεκριμένα διακριτικά, απειλούν με μηνύσεις, ενώ ως αρνητές δεν υπακούν σε κανέναν από τους κανόνες κατά του περιορισμού της πανδημίας.

Την ώρα που οι 11 συλληφθέντες στην Πιερία δηλώνουν στους αστυνομικούς επίσημα μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ο πρόεδρός τους Γρηγόρης Χαραλαμπίδης τους αποκηρύσσει και, όπως δηλώνει στο protothema.gr, καταδικάζει την όποια προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά:

«Όλοι οι Έλληνες μπορούν να δηλώνουν “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ως μέλη ανήκουν στο σώμα. Δεν σημαίνει ότι τους έχω κάτω από την καθοδήγησή μου. Όλοι αυτοί λειτουργούν αυτόνομα, έχουν δική τους σκέψη. Εμείς δεν κάνουμε καμία ακτιβιστική ενέργεια, είμαστε κατά των πράξεων αυτών. Έχω ακούσει ότι καταθέτουν ως θεματοφύλακες μηνύσεις όταν αυτό εμείς το απαγορεύουμε» εξηγεί ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και προσθέτει:

«Καταδικάζουμε όλες αυτές τις πράξεις δεν είναι μέλη δικά μας όλοι αυτοί. Αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Όποιος καταθέτει μηνύσεις ή κάνει οποιεσδήποτε ακτιβιστικές κινήσεις δεν έχει καμία σχέση με το σώμα το δικό μας. Είναι απαράδεκτα όλα αυτά που κάνουν είναι συκοφάντες. Δεν έχουμε καμία σχέση και με το “υπουργείο Θεραπειών” που άνοιξε στην Αράχωβα και όπου άλλου».

Όπως έγινε γνωστό με την απαγωγή του διευθυντή στην Πιερία όλα ξεκίνησαν μετά τις αντιδράσεις κάποιον στην εφαρμογή του edupass. Στη δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self test. Θεωρούν ότι οι διευθυντές των σχολείων εφαρμόζοντας τον νόμο μετά τη εφαρμογή edupass, παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους χαρακτηρίζουν επίορκους, προδότες.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: «Την έδερνε κάθε μέρα» λέει συγγενής της 29χρονης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της

Αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία: Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου!

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο - Λέει ότι είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης