Έγκλημα στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τα παιδιά να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο!

Έγκλημα στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τα παιδιά να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο!

«Ελάτε, μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου» είπε ο 40χρονος στην αστυνομία - Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος είπε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει - Δεν είχε απασχολήσει  τις αρχές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία

peripoliko_eparxia_art
Την άκρη του νήματος για το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 36χρονη σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών τους, ψάχνουν να βρουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, ενώ και η γυναίκα δεν είχε κάνει κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό -  καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».


Ειδήσεις σήμερα:

H επόμενη πανδημία μπορεί να είναι πολύ πιο φονική, προειδοποιεί η δημιουργός του AstraZeneca

Αισιόδοξος ο Φάουτσι για τη μετάλλαξη Όμικρον - «Ενθαρρυντικές» οι πρώτες ενδείξεις

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο «ψευτογιατρός» - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης