Φωτιές σε κάδους στη λεωφόρο Θηβών, έξω από το ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, άναψε ομάδα μαθητών, με αφορμή την επέτειο για τον θάνατο Γρηγορόπουλου, με αποτέλεσμα να έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία στην περιοχή, στο ρεύμα προς Αιγάλεω.
Σύμφωνα με το Open, οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο δρόμο έχοντας ανάψει φωτιές σε κάποιους κάδους με την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία. Η κίνηση στη Θηβών αυτή τη στιγμή, κοντά στη συμβολή της με την Πέτρου Ράλλη, πραγματοποιείται με δυσκολία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.