Σε εορταστικό κλίμα έχει μπει για τα καλά η Θεσσαλονίκη, με πολλά καταστήματα να έχουν γεμίσει τις βιτρίνες τους με στολισμένα δέντρα, λαμπερά φωτάκια και διακοσμητικούς αγιο-βασίληδες, στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Υπάρχει όμως μία επιχείρηση που επέλεξε κάτι διαφορετικό για τον χριστουγεννιάτικο εορτασμό της, θέλοντας προφανώς να συνδυάσει το αντικείμενο του επαγγέλματος με τις γιορτές.
Σύμφωνα με το thes.gr, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, στην τζαμαρία ενός γραφείου τελετώνστην πόλη έχει δημιουργηθεί μια πρωτότυπη ζωγραφιά, που απεικονίζει τέσσερα ξωτικά να κουβαλούν τη «σορό» ενός... νεκρού χιονάνθρωπου με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο.
Η χιουμοριστική προσέγγιση της επιχείρησης μπορεί να μην είναι ο τυπικός χριστουγεννιάτικος στολισμός που έχουμε στο μυαλό μας, ωστόσο σίγουρα πέτυχε τον στόχο της αφού προσελκύει τα βλέματα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς