Θεσσαλονίκη: Η «Ice» βρήκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης και κοκαΐνη
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας είχαν πληροφορίες ότι 37χρονος επιχειρηματίας διακινεί ναρκωτικά κι έκαναν έρευνες με το εκπαιδευμένο τετράποδο στο σπίτι και το κατάστημά του
Με την βοήθεια της σκυλίτσας "Ice" της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, που είναι εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών, βρέθηκαν οι ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που είχε στην κατοχή του ένας 38χρονoς και τις διακινούσε μέσω του καταστήματός του.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, που είχαν πληροφορίες ότι ο επιχειρηματίας διακινεί ναρκωτικά, έκαναν έρευνες με το εκπαιδευμένο τετράποδο στο σπίτι και το κατάστημά του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου η "Ice" εντόπισε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 117 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 32,3 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" βάρους 65,2 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Στην κατοχή του 37χρονου που συνελήφθη, κατασχέθηκαν και 25.975 ευρώ, ενώ στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν δύο "πελάτες" του που είχαν αγοράσει από αυτόν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με τον επιχειρηματία να κατηγορείται για διακίνηση και τους άλλους δυο για αγορά ναρκωτικών.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.