Στην ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ανήκουν οι αρνητές που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη

Στην ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ανήκουν οι αρνητές που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη

Έχουν δημιουργήσει διάφορες ομάδες στο facebook όπου ανταλλάσσουν πληροφορίες και διοργανώνουν συγκεντρώσεις, ενώ αναρτούν συχνά βίντεο με εθνικιστικό περιεχόμενο

thematofylakes-syntagmatos-5
Δεν είναι η πρώτη φορά που «θεματοφύλακες του Συντάγματος» επεμβαίνουν για να «σώσουν» τη χώρα και να εφαρμόσουν το νόμο, όπως αποκαλύφθηκε με τη δράση των τεσσάρων ατόμων που παρουσιάστηκαν σε κέντρο που διενεργούσε rapid test στη Θεσσαλονίκη ζητώντας από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Τα παραπάνω άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη και τους επιβλήθηκαν οι ανάλογες κατά το νόμο ποινές, ανήκουν σε μια ευρύτερη ομάδα ατόμων που επικαλούνται το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο είναι η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος που αναφέρει ότι οι Έλληνες «…δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Με απλά λόγια εκείνοι που δηλώνουν θεματοφύλακες του Συντάγματος και δρουν και ως «συνταγματική αστυνομία» όπως τα τέσσερα άτομα που πήγαν στο κατάστημα που διενεργεί rapid test στη Θεσσαλονίκη, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει ένοπλη κινητοποίηση αφού πιστεύουν ότι το Σύνταγμα έχει ανατραπεί. Η πρώτη φορά που ακούστηκε η φράση «θεματοφύλακας του Συντάγματος» ήταν το 2011 όπου η χώρα βρισκόταν εν μέσω μνημονίων και οικονομικής κρίσης. Τότε που στις πλατείες και στις γειτονιές συγκεντρώνονταν οι «αγανακτισμένοι».

Τους ξαναείδαμε να ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα, και να αρνούνται να πληρώσουν ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα έχει έναν αμύθητο θησαυρό 600 δισεκατομμυρίων! Τώρα έχουν βγει δυναμικά στο προσκήνιο με την πανδημία του κορωνοϊού ως αρνητές των εμβολίων και των υγειονομικών μέτρων.

Έχουν δημιουργήσει διάφορες ομάδες στο facebook όπου ανταλλάσσουν πληροφορίες και διοργανώνουν συγκεντρώσεις, ενώ αναρτούν συχνά βίντεο με εθνικιστικό περιεχόμενο. Όσον για το πώς παρουσιάζονται οι ίδιοι είναι πολύ εύκολο να μάθει κανείς αν μπει στην ιστοσελίδα με την ονομασία epithesiellinwn-a120s.com.

Εκεί αναφέρουν: «Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους Εαυτούς μας και τη χώρα μας. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ή κίνημα. Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι. Το να δράσεις κι εσύ είναι απλό. Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη. Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι πάνω από κάθε Νόμο), είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα. Εξαιρείσαι από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι Αντισυνταγματικό. Έχεις δικαίωμα και είσαι υποχρεωμένος, βάση της Ιερής Δήλωσης που υπέγραψες, να καταγγείλεις οτιδήποτε παράνομο δεις να γίνεται στην Ελλάδα σου. Επειδή η ώρα να δράσεις είναι τώρα, και μόνο με βάση το Σύνταγμα μπορούμε να αντισταθούμε στις παρανομίες που καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα, επικοινώνησε με κάποιον Θεματοφύλακα ώστε να σε καθοδηγήσει, και έλα να πάρουμε την Ελλάδα πίσω. Τα πολλά και μεγάλα λόγια τελείωσαν. Γινόμαστε ένα όλοι οι Έλληνες κάτω από την ομπρέλα του Συντάγματος. Ενημερώσου σωστά και δραστηριοποιήσου. Γιατί μόνο με ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, θα δούμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να λάμπουν ξανά. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη χώρα μας πίσω. Θα δεις... μια μέρα θα ξυπνήσουμε στο καλύτερο αύριο που χτίζουμε τώρα!».

Κλείσιμο
Στα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν από πραγματικούς αστυνομικούς, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για αντιποίηση, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Amazon: Στο κλαμπ των σημαντικών τεχνολογικά αγορών η Ελλάδα με τη νέα επένδυση

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης