Τι έλεγε ένα χρόνο πριν ο πατέρας της αδικοχαμένης Παρθένας Κουτμερίδου για τους αρνητές

Τι έλεγε ένα χρόνο πριν ο πατέρας της αδικοχαμένης Παρθένας Κουτμερίδου για τους αρνητές

Ο προβληματισμός του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την πανδημία και τους αρνητές, χωρίς να μπορεί να φανταστεί όσα σκληρά θα βίωνε μερικούς μήνες μετά

koutmeridou_covid_art
Την ώρα που συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον χαμό της Παρθένας Κουτμερίδου από κορωνοϊό, η οποία ήταν ανεμβολίαστη, μια παλαιότερη ανάρτηση του πατέρα της, Στάθη Κουτμερίδη δείχνει τον προβληματισμό του για την πορεία της πανδημίας και τους αρνητές του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις 19 Νοεμβρίου του 2020, σχεδόν ένα χρόνο πριν χάσει τη μονάκριβη κόρη του, είχε αναρτήσει στα social media τα εξής: «Είναι γεγονός πως η πρωτόγνωρη πανδημία που βιώνουμε, πέρα των άλλων, επικαιροποίησε ένα διαχρονικό αξίωμα που λέμε 'ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ'. Στην μελαγχολική μας καθημερινότητα έχουν εισέλθει οι λέξεις όπως: covid, lockdown, rapid test, κρούσματα, κορωνοϊός, ασυμπτωματικός, διασωληνωμένος, καραντίνα, υποκείμενα νοσήματα κλπ που στο παρελθόν σπανίως ή καθόλου χρησιμοποιούσαμε. Καθημερινά γύρω μας ασθενούν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και χάνονται δυσαναπλήρωτοι φίλοι μας!!! Ακόμα και συνωμοσιολόγοι και αρνητές της πανδημίας έχουν πειστεί... Τα όποια αισόδοξα νέα έρχονται για την κυκλοφορία του εμβολίου είναι ευεργετικά και σωτήρια για την ψυχολογική μας ανάταση και ισορροπία!!

Ποιος θα το πίστευε πριν από μερικά χρόνια πως η ανθρωπότητα θα ζούσε μια τέτοια δοκιμασία. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ! Θα είναι διδακτική αυτή η εμπειρία; Θα βάλουμε όλοι μας προτεραιότητες; Θα εκτιμήσουμε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους; Κυρίως όμως θα γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι και σοφότεροι; Θα βάλουμε περισσότερη αγάπη, καλοσύνη και αλληλεγγύη στις ζωές μας; Θα αλλάξει η φιλοσοφία μας για τη ζωή και τον κόσμο γενικότερα! Ή μήπως θα συνεχίσουμε τα ΙΔΙΑ, ακριβώς από εκεί που είχαμε μείνει στην προ κορωνοιού εποχή;».

koutmeridis_anartisi



Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

Συγκινεί ο αδελφός της Παρθένας Κουτμερίδου- «Θα είμαι κοντά στο παιδί σου, θα του πω πως θυσίασες τη ζωή σου για κείνο...»

Από πού προήλθε η «περίεργη» παραλλαγή Όμικρον; Τα τρία σενάρια, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης