Μάριος Παπαγεωργίου: Να βρεθεί η σορός του και να λάμψει η αλήθεια ζήτησε η μητέρα του

Μάριος Παπαγεωργίου: Να βρεθεί η σορός του και να λάμψει η αλήθεια ζήτησε η μητέρα του

Κατάθεση από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην απαγωγή και τη δολοφονία του

papageorgiou-8
Να βρεθεί η σορός του παιδιού της και να λάμψει η αλήθεια γρήγορα, ζήτησε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός τον Αύγουστο του 2012 είχε πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας και έκτοτε η μητέρα του, η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, αναζητεί την πλήρη αλήθεια γύρω από τις συνθήκες απαγωγής και δολοφονίας του παιδιού της.

Η συγκεκριμένη δικογραφία, παρά την καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης σε ισόβια από το Εφετείο, παραμένει ανοιχτή στο πλαίσιο ανάκρισης καθώς ερευνάται και η συμμετοχή και εννέα ακόμη προσώπων στο στυγερό αυτό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Την απόφαση για έρευνα περί εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση είχε λάβει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Έτσι, σήμερα, η μητέρα του άτυχου φοιτητή Βαρβάρα Θεοδωράκη κατάθεσε σήμερα στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που διεξάγει η αρμόδια ανακρίτρια. «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η ίδια μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της. Η κυρία Θεοδωράκη ζήτησε να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Στην Κρήτη ανιχνεύθηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Εμβόλια Moderna vs Pfizer «σημειώσατε 1», δείχνει η πρώτη μεγάλη συγκριτική έρευνα

Ποιος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης