Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του - Ζητά να «ξεπαγώσει» η ανάκριση

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του - Ζητά να «ξεπαγώσει» η ανάκριση

Η υπόθεση λιμνάζει εδώ και 14 μήνες μετά την απόφαση του Εφετείου να παραπέμψει άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου - Η αρπαγή και δολοφονία του τότε 26χρονου φοιτητή έγινε το 2012

marios_papagewrgiou_mitera
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρέθηκε η Βαρβάρα Θεοδωράκη, μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Ρουσόπουλο και κατέθεσε αίτημα για να «ξεπαγώσει» η ανάκριση για τους 9 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του γιού της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2012 υπήρξε αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου η σορός του οποίου ακόμη αγνοείται.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη εξερχόμενη του δικαστικού Μεγάρου του Αρείου Πάγου, σε δήλωσή της ανέφερε: «Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα».

Ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει και προσέθεσε:

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία».



Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης