Τσάκωσαν τον διαρρήκτη δύο επιχειρήσεων και τριών οχημάτων

Τσάκωσαν τον διαρρήκτη δύο επιχειρήσεων και τριών οχημάτων

High tech διάρρηξη και στην Ξάνθη

burglar
Σε μπαράζ διαρρήξεων είχε επιδοθεί τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στην Καβάλα ένας Έλληνας, ο οποίος έκανε... υπερωρίες παραβιάζοντας δύο επιχειρήσεις και τρία οχήματα. Όμως, δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του, γιατί το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία σε βάρος του από τα οποία προέκυψε ότι, εκτός από τις δύο επιχειρήσεις, είχε τρυπώσει σε ένα ξεκλείδωτο Ι.Χ. φορτηγό και είχε αρπάξει ένα φορητό GPS, έναν φορητό υπολογιστή, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα τσαντάκι, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε και άλλα δύο οχήματα χωρίς να κλέψει κάτι από το εσωτερικό τους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

High tech διάρρηξη στην Ξάνθη

Μια επιχείρηση στην Ξάνθη διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δυο Έλληνες με αδυναμία στην τεχνολογία και έκλεψαν από μέσα μία μονάδα υπολογιστή, αξεσουάρ ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα κλειδιά. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και βρέθηκαν τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στην επιχείρηση. Επιπλέον στην κατοχή του ενός κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια, δυο κόφτες, ένα κατσαβίδι και ένα ναρκωτικό χάπι.






Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών ή πρόστιμο €100 το μήνα

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας πείθει on camera ρεπόρτερ να κάνει... επί τόπου την ενισχυτική δόση!

Εισαγγελέας για Γκισλέιν Μάξγουελ: Ήξερε ακριβώς τι θα έκανε ο Έπσταϊν στα παιδιά που του έφερνε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης