Ξάνθη: Έκλεψαν έξι δίκυκλα και διέρρηξαν επτά επιχειρήσεις

Ξάνθη: Έκλεψαν έξι δίκυκλα και διέρρηξαν επτά επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 13 υποθέσεις μόνο για αυτό τον μήνα

30122017-dim_mixanes025
Τέλος στην δράση μιας σπείρας πέντε Ελλήνων που είχαν ρημάξει στις κλοπές την πόλη και τους οικισμούς της Ξάνθης, κλέβοντας δίκυκλα και εισβάλλοντας σε επιχειρήσεις, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι εξιχνίασαν συνολικά 13 υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονταν από τις 3 Νοεμβρίου.

Οι δράστες είχαν κλέψει τέσσερις μοτοσικλέτες οι οποίες βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ ο ένας από αυτούς είχε κλέψει άλλο ένα μοτοποδήλατο και μία μοτοσικλέτα που δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Με τα κλεμμένα δίκυκλα αναζητούσαν τις επιχειρήσεις που θα "χτυπούσαν" και διέρρηξαν επτά ως την περασμένη Τρίτη.

Από το εσωτερικό των έξι, είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά, ρούχα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου, 100 πακέτα τσιγάρα, ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων, 20 συσκευασίες ναρκωτικών χαπιών και 50 προστατευτικές μάσκες! Ένα μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε, ενώ ερευνάται τι απέγιναν τα υπόλοιπα. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα το μοναδικό αναδιπλούμενο υψηλής τεχνολογίας υδροπλάνο στην Ευρώπη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός – Γεωργαντάς: 90.000 πολίτες εμβολιάζονται κάθε μέρα – Τείχος ανοσίας 80% στο τέλος του έτους «βλέπει» ο Σαρηγιάννης

Ο Χρήστος Συριώτης για τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη: Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης