Ζωοκλέφτες πυροβόλησαν για να ξεφύγουν από καταδίωξη

Ζωοκλέφτες πυροβόλησαν για να ξεφύγουν από καταδίωξη

Εν μέσω πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν από το μπλόκο και αναζητούνται

provata_ar
Εν μέσω πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν από το μπλόκο που είχαν στήσει δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή του Ηρακλείου, οι άγνωστοι ζωοκλέφτες που είχαν κλέψει ένα κοπάδι πρόβατα και τα μετέφεραν με κλεμμένο αγροτικό φορτηγάκι, το οποίο όμως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν!

Οι δράστες είχαν στοχοποιήσει μια κτηνοτροφική μονάδα στην κοινότητα Κόξαρη του Δήμου Χερσονήσου που έχει μόλις 200 κατοίκους, γι' αυτό το βράδυ της Κυριακής έκλεψαν ένα φορτηγό 4Χ4 από μια περιοχή των Μεσαμπελιών και πήγαν με αυτό στο ποιμνιοστάσιο. Αφού φόρτωσαν 144 αιγοπρόβατα συνολικής αξίας 12.000 ευρώ, ξεκίνησαν προς το Ηράκλειο.

Όμως, συνάντησαν μπροστά τους το μπλόκο και πάτησαν γκάζι προσπαθώντας να διαφύγουν. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και οι τουλάχιστον δύο ζωοκλέφτες πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα προσπαθώντας να αποτρέψουν τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν. Όμως, εκείνοι συνέχισαν να τους καταδιώκουν κι έτσι οι δράστες εγκατέλειψαν το φορτωμένο με ζώα όχημα στο ύψος του Καρτερού και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ στο φορτηγό βρέθηκαν μόνο 45 από τα 144 ζώα που είχαν κλαπεί και επέστρεψαν στο ποιμνιοστάσιο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα αιγοπρόβατα, που πιθανότατα μετέφεραν σε άγνωστο σημείο συνεργοί των ζωοκλεφτών.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας πείθει on camera ρεπόρτερ να κάνει... επί τόπου την ενισχυτική δόση!

Εισαγγελέας για Γκισλέιν Μάξγουελ: Ήξερε ακριβώς τι θα έκανε ο Έπσταϊν στα παιδιά που του έφερνε!

Ενδέχεται να έχει υπάρξει ήδη κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα, λέει ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης