Ηράκλειο: Οι κάμερες αποκάλυψαν τους ληστές μίνι μάρκετ

Ηράκλειο: Οι κάμερες αποκάλυψαν τους ληστές μίνι μάρκετ

Οι δράστες ακινητοποίησαν και απείλησαν με μαχαίρι τον 18χρονο υπάλληλο

list
Χάρη στην αξιοποίηση των πλάνων που κατέγραψαν κάμερες καταστημάτων, εξιχνιάστηκε λίγο πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου η ληστεία που έγινε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα μίνι μάρκετ το οποίο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Το πρωί του Σαββάτου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο κατάστημα φορώντας κουκούλες και οι δύο από αυτούς ακινητοποίησαν τον 18χρονο Έλληνα υπάλληλο, ενώ ο τρίτος τον απειλούσε με το μαχαίρι που κρατούσε. Αφού άρπαξαν το ποσό των 570 ευρώ που υπήρχε στο ταμείο, γέμισαν τις τσέπες τους με πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, πήραν και το κινητό του νεαρού και διέφυγαν τρέχοντας χωρίς κανείς από τους περαστικούς να αντιληφθεί τι συνέβη.

Όμως, καταγράφηκαν να διαφεύγουν με μια μοτοσικλέτα την οποία είχαν κλέψει έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς της και οι αστυνομικοί ακολούθησαν το δρομολόγιό τους, φτάνοντας στα ίχνη τους. Στα σπίτια τους βρήκαν δύο μαχαίρια, 24,50 ευρώ, μέρος των καπνικών προϊόντων και το κινητό του υπαλλήλου, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι εκτός από τη μηχανή είχαν κλέψει και χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα από έναν άνδρα.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού, κλοπή και κλοπή τροχοφόρου και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα το μοναδικό αναδιπλούμενο υψηλής τεχνολογίας υδροπλάνο στην Ευρώπη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός – Γεωργαντάς: 90.000 πολίτες εμβολιάζονται κάθε μέρα – Τείχος ανοσίας 80% στο τέλος του έτους «βλέπει» ο Σαρηγιάννης

Ο Χρήστος Συριώτης για τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη: Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης