Ικανοποιητική η προσέλευση στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ικανοποιητική η προσέλευση στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Οι 40 κάλπες στα επτά εκλογικά κέντρα του ΔΣΑ ήδη έκλεισαν και από τους 23.427 Αθηναίους δικηγόρους που έχουν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 4.977 δικηγόροι

ΔΣΑ-1---28_11
Παρά την ηλιόλουστη ημέρα η προσέλευση των Αθηναίων δικηγόρων στις κάλπες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για την επόμενη τετραετία θεωρείται ικανοποιητική σε σχέση με την αντίστοιχη πρώτη ημέρα εκλογών προς τετραετίας.

Οι 40 κάλπες στα επτά εκλογικά κέντρα του ΔΣΑ ήδη έκλεισαν και από τους 23.427 Αθηναίους δικηγόρους που έχουν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 4.977 δικηγόροι.

Οι 40 κάλπες των εκλογικών τμημάτων οι οποίες ήταν διάσπαρτες λόγω του COVID-19 σε άλλα κτίρια εκτός των γραφείων του ΔΣΑ (Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Ξενοδοχείο «Τιτάνια», κ.λπ.), αφού σφραγίστηκαν συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, η οποία και αυτή σφραγίστηκε και θα ανοιχτεί αύριο το πρωί στις 6 π.μ. Οι αρχαιρεσίες στον ΔΣΑ συνεχίζονται αύριο, ενώ ο δεύτερος εκλογικός γύρος θα διεξαχθεί 5 και 6 Δεκεμβρίου 2021.

Στις εκλογές της Αθήνας συμμετέχουν επτά συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, τέσσερις συνδυασμοί χωρίς πρόεδρο και ένας ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος, που είναι ο απερχόμενος σήμερα πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός. Ο αριθμός των υποψηφίων συμβούλων στην Αθήνα ανέρχεται στους 288.
ΔΣΑ-1---28_11
ΔΣΑ-2-28_11
 
ΔΣΑ-3---28_11
 
Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας ο Νίκος Στραβελάκης

Στους 647 οι διασωληνωμένοι, 96 θάνατοι, 3.823 νέα κρούσματα

Με «ήπια συμπτώματα» οι ασθενείς που μολύνθηκαν από τη μετάλλαξη Omicron στη Νότια Αφρική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης