Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος τις δύο τελευταίες μέρες είχε έντονο βήχα και μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Οι γιατροί του πρότειναν να εισαχθεί άμεσα, έτσι ώστε να παρακολουθηθεί η υγεία του. Είναι εμπύρετος και εμφανίζει καταβολή δυνάμεων.
Σημειώνεται πως ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου, στον «Προμηθέα» με Pfizer. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έχοντας συμπτώματα γρίπης υποβλήθηκε σε self test, το οποίο βρέθηκε αρνητικό. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με γιατρούς και του είπαν ότι πρόκειται για παρενέργειες του εμβολίου. Την Κυριακή υποβλήθηκε και πάλι σε self test το οποίο και βγήκε αρνητικό.
Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό. Αμέσως ενημέρωσε τον γιατρό του και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ. Το ίδιο βράδυ το τεστ βγήκε θετικό.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις που δείχνουν ότι υπάρχει χώρος για ζωή, ακόμη και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε.