«Η Σιμόνα δεν ήθελε να γνωρίζουμε πως είναι άρρωστη» λέει στο protothema.gr η μητέρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη

«Η Σιμόνα δεν ήθελε να γνωρίζουμε πως είναι άρρωστη» λέει στο protothema.gr η μητέρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη

H Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είχαν δολοφονήσει για μία κάμερα, πέθανε σήμερα από καρκίνο - «Μου έρχονται όλες οι μνήμες από το χαμό του παιδιού μου ξανά και ξανά στο μυαλό μου», λέει η μητέρα του Μανώλη Καντάρη

simona_virtzili_new_xr
Συγκλονίζει στο protothema.gr η μητέρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, η οποία αρνείται να πιστέψει πως δέκα χρόνια ακριβώς μετά την δολοφονία του παιδιού της, είναι αναγκασμένη να αποχωριστεί και τη νύφη της Σιμόνα Βιρτζίλι, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει κανένας από την οικογένεια της δεν γνώριζε τον Γολγοθά που ανέβαινε όλο αυτό το διάστημα η νύφη της, καθώς η Σιμόνα είχε επιλέξει να την δώσει εντελώς μόνη της αυτή την σκληρή μάχη:

«Χάσαμε την Σιμόνα μας και είμαστε όλοι συντετριμμένοι δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί. Να χαθεί το παλικάρι μας και τώρα εκείνη. Τι να πω δεν έχω λόγια. Κανένας μας δεν γνώριζε πως η Σιμόνα περνούσε τον δικό της Γολγοθά. Μίλησα με την αδελφή της και μου είπε πως δεν ήθελε να γνωρίζει κανένας πως ήταν άρρωστη. Αχ Σιμόνα να μην ξέρω πως ήσουν άρρωστη».

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Μανώλη Καντάρη το μόνο που εύχεται είναι εκεί ψηλά ο αγαπημένος της Μανώλης να βρεθεί και πάλι αγκαλιά με την Σιμόνα του :

«Είναι φοβερό, μου έρχονται όλες οι μνήμες από το χαμό του παιδιού μου ξανά και ξανά στο μυαλό μου. Τα παιδιά βρίσκονται στην οικογένεια της Σιμόνας στον Πύργο, εκεί θα γίνει και η κηδείας. Τι να πω στα εγγόνια μου, πόσο να κλάψω δεν ξέρω τα έχω χαμένα. Εύχομαι εκεί ψηλά που πάει η Σιμόνα να βρεθεί και πάλι με τον Μανώλη μου και να είναι αγκαλιά όπως ήταν πάντα οι δυο τους».

Η γιατρός Σιμόνα Βιρτζίλι έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Ο Πύργος και η Ηλεία αποχαιρετούν τη γυναίκα που κλήθηκε να καλύψει στα παιδιά της Γιώργο και Εμμανουέλα, το κενό του πατέρα τους, Μανώλη Καντάρη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί άγρια στο κέντρο της Αθήνας κάτω από το σπίτι του.

Η Σιμόνα ήταν πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ήξερε να δίνει μάχες και τις περισσότερες φορές τις κέρδιζε.

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Ιδαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια.

Κλείσιμο
Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. της κόρης τους Εμμανουέλας.

Τη Σιμόνα τίποτα δεν την λύγισε. Μονάχα ο καρκίνος χθες βράδυ… Πριν από περίπου δύο εβδομάδες μαζί με τα παιδιά της, είχε επιστρέψει με ασθενοφόρο στον Πύργο για να είναι κοντά με τους δικούς της ανθρώπους και τη μητέρας της, τη γνωστή φαρμακοποιό Τριανταφυλλιά Νικολοπούλου που διατηρεί επί σειρά ετών φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Δείτε βίντεο: Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είχαν δολοφονήσει για μία κάμερα
Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είχαν δολοφονήσει για μία κάμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης