Την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε το περιστατικό σε σχολείο του Αλίμου μετά τη δημόσια καταγγελία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη ότι ο διευθυντής σχολικής μονάδας της περιοχής αρνιόταν να ενεργοποιήσει τη θέρμανση στο σχολείο γιατί το θεωρούσε προσβλητικό, κάτι που τελικά έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος.
Το υπουργείο Παιδείας διερευνά το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στο σχολείο και όπως είπε στο «protothema.gr» ο γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Κοπτσής«αν υπάρξουν ευθύνες θα αποδοθούν». Στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Αλίμου και ο διευθυντής σχολείου του Αλίμου προκειμένου να διερευνηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε και να βρεθεί λύση.
Και όπως τόνισε ο κ. Κοπτσής: «Διερευνάμε το περιστατικό στο μέτρο που μας αφορά, καθώς οι υποδομές ανήκουν στους δήμους και θα κάνουμε ότι αναγκαίο για να επιστρέψει η ηρεμία στο σχολείο».
Ο διευθυντής δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει τη δική του διάσταση στο θέμα υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα αφορά σε συντήρηση του συστήματος θέρμανσης του σχολείου.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας