Τουρκία: Διαφημίζουν στα ελληνικά το «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας» της Αδριανούπολης

Τουρκία: Διαφημίζουν στα ελληνικά το «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας» της Αδριανούπολης

Την ίδια ώρα που η αγορά τουρκικού… καφέ γίνεται με «δελτίο», εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, μετά την υποτίμηση της τουρκικής λίρας

kafes1
Μπορεί στην Τουρκία, και εξαιτίας της οικονομικής περιδήνησης που έχει εισέλθει η χώρα, η αγορά τουρκικού … καφέ να γίνεται με «δελτίο», αλλά ο δήμος Αδριανούπολης κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, διοργανώνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου το: «Φεστιβάλ Καφέ και σοκολάτας».

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται από Τούρκους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, είναι εάν υπάρχει ή επαρκεί η ποσότητα … καφέ για τις ανάγκες της διοργάνωσης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας των ελλείψεων σε βασικά αγαθά στην χώρα.
kafea2

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμός της Αδριανούπολης και περιλαμβάνει πολλές παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια κ.α. σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.
kafes1
Κλείσιμο

Εντύπωση προκαλεί επίσης, πως η προωθητική καμπάνια του δήμου Αδριανούπολης περιλαμβάνει και το ελληνικό κοινό, μια και η Αδριανούπολη βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Β.Α. Έβρο. «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας της Εντίρνε» αναφέρει η καταχώρηση που προβάλλεται στα ελληνικά, στοχευμένα σε ελληνικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Ειδήσεις σήμερα

«Άνοιξέ του τον λάκκο» έλεγε ο πατέρας στη μητριά του Άρθουρ όταν το αγοράκι έκλαιγε γοερά γιατί «δεν το αγαπούσε κανείς»

Ο κίνδυνος λοίμωξης από Covid-19 αυξάνεται σταδιακά μετά τους τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση

Επίσημο δείπνο της Μαριάννας Λάτση στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα 30 χρόνια από την ενθρόνισή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης