Η ερώτηση της Άννας Διαμαντοπούλου στον Άρη Σερβετάλη

Η ερώτηση της Άννας Διαμαντοπούλου στον Άρη Σερβετάλη

Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα  Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απευθύνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος»

anna_diam12
Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή,  όπως ισχυρίζεται, δεν δέχεται τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που έσπευσαν να πουν ότι ο ηθοποιός δεν σεβάστηκε τους συναδέλφους του που θα μείνουν άνεργοι ενώ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντώνης Αντωνίου, τόνισε αυτό που έκανε ο Άρης Σερβετάλης ήταν «τραγικό, αντιεπιστημονικό και αντιανθρώπινο».

Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα  Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απευθύνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του.

«Αφού όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θέατρο γιατί δέχεται να πληρώνουν εισιτήριο; Γιατί αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν να μη βλέπουν τον “Ρινόκερο”; Απάντηση:Γιατί οι ηθοποιοί πρέπει να ΖΗΣΟΥΝ..όπως και θεατές», γράφει χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Apple «μπλόκαρε» τις πωλήσεις iPhones στην Τουρκία μετά την ιστορική πτώση της λίρας

«Έφυγε ξαφνικά, κανείς δεν το περίμενε», λέει φίλος του ανεμβολίαστου καρδιολόγου που πέθανε από κορωνοϊό στη Λάρισα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού μόνο με 3η δόση στους άνω των 60 για ταξίδια εντός ΕΕ, προτείνει ο Μητσοτάκης στην φον ντερ Λάιεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης