Κώστας Καραμανλής: Ξεκίνησαν τα έργα για τη Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας

Κώστας Καραμανλής: Ξεκίνησαν τα έργα για τη Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας

Το σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία 15 νέων σταθμών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης - Πρόκειται για το μεγαλύτερο δημόσιο έργο της χώρας για τα επόμενα χρόνια

μετρο4
Το καλοκαίρι υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή του μεγαλύτερου δημόσιου έργου που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια, η Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, και ήδη ξεκίνησε η υλοποίησή του, τονίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε ανάρτηση του στο τουίτερ.

Με όραμα και επιμονή συνεχίζουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για την αναμόρφωση των υποδομών σε όλη τη χώρα, προσθέτει ο κ. Καραμανλής.



Η νέα γραμμή, μήκους 13χλμ, αλλάζει το συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας, καθώς περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς, που θα εξυπηρετούν μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας και θα συνδέεται με τις υφιστάμενες γραμμές του μετρό μέσω δύο σταθμών ανταπόκρισης.

Ειδήσεις σήμερα

Ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέου τύπου υποψήφιο μονοδοσικό γερμανικό εμβόλιο πεπτιδίων

Στην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι - «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους Τούρκους

Κουβανή ισχυρίζεται ότι ο Μαραντόνα τη βίασε στα 16 της, ενώ η μητέρα της ήταν στο δίπλα δωμάτιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης