Οι δικαστές στο πλευρό των δικαστικών υπαλλήλων για προσλήψεις στα δικαστήρια
«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις δικαστικών υπαλλήλων χωρίς να αναπληρώνονται με νέες προσλήψεις έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση»
Με αφορμή την σημερινή τρίωρη (12 μ. έως 3 μ.μ.) πανελλαδική στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων, με αίτημα την κάλυψη όλων των οργανικών κενών δικαστικών υπαλλήλων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) «υπενθυμίζει, ότι η υποστελέχωση των δικαστηρίων από το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί μόνιμη παθογένεια του συστήματος απονομής Δικαιοσύνης, η οποία επηρεάζει πρωτίστως την ταχύτητά του».
Η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι «η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις δικαστικών υπαλλήλων χωρίς να αναπληρώνονται με νέες προσλήψεις έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση ιδίως στα μεγάλα δικαστήρια της χώρας» και καταλήγει ότι «πάγιο αίτημα και της ΕΔΕ είναι η άμεση κάλυψη όλων των υφιστάμενων κενών στις θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ