Βρήκαν πάλι ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές Ναυπλίου
Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών και η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση που διενεργεί προανάκριση
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε αποθήκη ναρκωτικών και συσκευών επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο είχαν μετατρέψει οι κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου τους κοινόχρηστους χώρους του καταστήματος κράτησης, όπως αποκαλύφθηκε από την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε το βράδυ της Κυριακής.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ναυπλίου με τη συνδρομή ανδρών της εξωτερικής φρουράς και των σωφρονιστικών υπαλλήλων, βρέθηκαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβησυνολικού βάρους 17,11 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα, καλώδια, φορτιστές και ένα ρολόι με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, τα οποία κατασχέθηκαν.
Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών και η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς «πέρασαν» στο εσωτερικό των φυλακών, ενώ παράλληλα διενεργείται και πειθαρχική έρευνα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.